Als mensen een paranormale reading of een fotoreading bij mij bestellen, willen zij vaak al van alles over zichzelf kwijt. Maar zo werkt het niet bij mij. Welk soort reading het ook is, een reading is niets anders dan het lezen van informatie die ik binnen krijg. En die wil ik zo puur mogelijk houden. Met dit blog wil ik graag uitleggen waarom het belangrijk is dat ik voorafgaand aan een reading niets van de aanvrager weet.

Gedachten

Op de eerste plaats wil ik aangeven dat ik een Wies-kant heb als mens en dat ik daarnaast ook nog medium ben. Mensen zien dat meestal als een geheel, maar het is beter om dat niet zo te zien. Dan lukt het me denk ik het beste om goed te kunnen verwoorden waarom ik het liefst blanco lees. Ieder mens heeft zijn gevoelens en gedachten en het zijn die gedachten waar het over gaat.

Als ik als mens al dingen over een ander weet dan zullen mijn gedachten de overhand nemen. En is het voor mij moeilijk om uit te maken of iets echt nieuw binnenkomt of dat het mijn gedachten zijn die me dingen zeggen die ik al weet van iemand. Dus mijn gedachten en alle info die ik al heb nemen dan de overhand. Dat is lastig, omdat ik bij een reading niet het risico wil lopen dat mensen denken dat ze mij al iets van de informatie hebben verteld.

Terugkoppelingen

Juist wat ik doorkrijg als medium moet op de voorgrond komen. Vandaar dat ik, nogmaals, het liefst helemaal niets weet over de persoon die de reading aanvraagt. Zo is het maken van een tweede reading voor mij ook lastiger, puur omdat ik mij bijna al mijn readings die ik voorheen gemaakt heb, nog herinner. Als iemand bij mij een tweede of derde reading aanvraagt, dan kan ik de vorige nog makkelijk als energie herkennen. Dat maakt het voor mij moeilijker om die persoon nogmaals te lezen. Puur omdat je niet de kans wilt lopen om een reading met ongeveer dezelfde inhoud te maken.

Ik moet dus rekening houden met wat er al eens gezegd is en wat nog eventueel nieuw binnenkomt. En juist die twee naast elkaar maken het nogal gecompliceerd. Toch, gezien de terugkoppelingen, breng ik het er nog altijd goed vanaf. Het is ook altijd fijn om te lezen dat een reading goed is ontvangen en als prettig is ervaren. Hopelijk heb ik nu duidelijk gemaakt waarom het voor mij het prettigst is om een reading blanco te doen. Dat is het puurst en voelt voor mij het fijnst.

Liefs, Wies Bakker


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Nejron