In mijn praktijk in Nuenen bied ik onder andere de energetische aura-/chakrahealing (magnetiseren) aan. Dit gebeurt liggend op een behandelbank waarbij je je kleding aanhoudt. De bedoeling van deze ontspannende behandeling is dat lichaam en geest weer in balans komen. De healing duurt ca. 45 minuten. Het tarief is € 65,00.

In sommige gevallen blijkt dat meerdere behandelingen gewenst zijn. In dat geval kan een strippenkaart worden aangeschaft, die geldt voor 5 healings. Dit gaat altijd in overleg met jou. Het tarief hiervoor is € 250,00 wat een korting van € 75,00 korting betekent. De strippenkaart is 1 jaar geldig.

Consulten kunnen vooralsnog alleen plaatsvinden op de maandag-, woensdag– of vrijdagochtend.

Hoe ga ik te werk? Met mijn handen maak ik strijkende bewegingen op bepaalde plaatsen langs je lichaam, zonder dat aan te raken. Daardoor krijg je een portie helende energie toegediend. De uitwerking daarvan wordt door iedereen anders ervaren. De één voelt de energie als warmte of kou, de ander voelt tintelingen of trillingen en weer een ander wordt moe of raakt juist ontspannen. Ook komt het incidenteel voor dat er helemaal niets wordt gevoeld. In dit soort gevallen volgt pas later een reactie. Over het algemeen worden de behandelingen als zeer aangenaam ervaren. Men vergelijkt het wel met een ontspanningsmassage.