Behandeling op afstand € 10 incl. btw 

Een speciale vorm van healing is mijn vijfdaagse behandeling op afstand. Dat kan ik doen bij allerlei soorten klachten, bijvoorbeeld om extra energie door te geven als je futloos bent of om bepaalde kwaaltjes te verlichten of te verhelpen. Ook kunnen deze behandelingen helpen bij het verlichten van pijn. Dit soort klachten komt vaak voort uit een onbalans van lichaam en geest. Door mijn behandeling worden energiestromen die eerst waren geblokkeerd, weer hersteld. De termijn van vijf dagen is gekozen omdat het lichaam tijd nodig heeft om weer in evenwicht te komen en te herstellen.

Mijn afstandsbehandeling werkt met een foto. Vijf dagen lang ligt je foto onder mijn Mariabeeld. Gedurende deze vijf dagen neem ik je foto elke ochtend in de hand en stuur ik helende energie jouw kant op.

Mijn behandeling op afstand begint altijd aan het begin van een nieuwe week. Dit houdt in dat als je voor deze afstandsbehandeling kiest, je jouw aanvraag van maandag t/m vrijdag kunt doen. De eerste behandeling is dan de daaropvolgende maandag.

Het tarief voor deze behandeling op afstand bedraagt € 10,00 incl. btw.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de bestelpagina voor een healing op afstand
  2. De behandeling kan voor één healing tegelijk worden aangevraagd
  3. Klik vervolgens op “in winkelmand”
  4. Ga verder naar afrekenen
  5. Na je betaling met iDEAL (Nederland) of Mister Cash (België) word je naar een formulier geleid
  6. Vul het formulier in en voeg één duidelijke foto toe
  7. Verzend het formulier
  8. Na ontvangst daarvan zal ik met de vijfdaagse behandeling beginnen op de eerste maandagochtend na je aanvraag