Fotoreading (€ 15,00) 

Een fotoreading wil zeggen dat ik je informatie geef aan de hand van een foto. Dat kan een foto van jezelf zijn of van een overleden dierbare. Maar ook van een dier, huis of zelfs een foto van een bepaalde situatie. De energie die van de foto afstraalt, kan ik “lezen” of invoelen. Daarbij krijg ik van alles door, zoals beelden en/of boodschappen. De informatie die ik binnenkrijg zet ik om in tekst, die ik je na het readen per e-mail toestuur. Met het resultaat van de reading krijg je meer inzicht in jezelf.

Let op: lees eerst de voorwaarden (zie onder)

Elders op deze website geef ik de gelegenheid om gratis één korte vraag te stellen. Het verschil tussen die gratis service en deze betaalde fotoreading is, dat ik vanaf een foto mij nóg dieper kan invoelen en gerichter informatie kan geven. Het betekent als het ware een niveau hoger dan het beantwoorden van een enkele vraag.

Het is vooraf niet te zeggen hoeveel tekst ik je ga toesturen. Dat hangt helemaal af van de hoeveelheid informatie die ik zal ontvangen. De ene keer is dat een halve pagina en soms wordt het meer dan dat. Sommige mediums garanderen een hele pagina vol informatie. Als ik dat ook zou doen en ik krijg weinig door, zou ik aan bladvulling moeten gaan doen en dat vind ik niet eerlijk. Zodoende ontvang je van mij altijd de informatie waar het echt om draait. Niet meer en niet minder… Mijn reading is bovendien puur en origineel en dus zeer zeker géén computeruitdraai!

Wil je jouw foto door mij laten lezen? Dat kan al voor € 15,00.

Hoe werkt het?

 1. Klik hier om naar de bestelpagina voor een fotoreading te gaan (Lees eerst de onderstaande voorwaarden voordat je bestelt!) 
 2. Klik vervolgens op “in winkelmand”
 3. Ga verder naar afrekenen
 4. Na je betaling met iDEAL (Nederland) of Mister Cash (België) word je naar een formulier geleid
 5. Vul het formulier in en voeg één duidelijke foto toe
 6. Verzend het formulier
 7. Na ontvangst daarvan zal ik – afhankelijk van de drukte – de uitkomst van de reading na maximaal veertien (14) dagen per e-mail naar je toesturen
 8. Nadat je de reading hebt ontvangen, mag je daar één keer zonder verdere kosten een vraag over stellen.

Voorwaarden:

 • Let op: het kan (maximaal) 14 dagen duren voordat je je fotoreading per e-mail ontvangt!
 • Een fotoreading kan alleen worden aangevraagd voor jezelf, een overleden dierbare, of een dier. Het is niet toegestaan om via een fotoreading informatie te vragen over andere levende mensen, dus ook niet over je kinderen, tenzij zij minderjarig (jonger dan 18) zijn.
 • de mee te sturen foto moet duidelijk zijn
 • het dient een foto te zijn in .jpg, .jpeg, of .png van maximaal 2 mb
 • bij personen of dieren zijn de ogen bij voorkeur goed zichtbaar
 • er mag maar één persoon of dier op de foto staan. Bij meerdere personen of dieren krijg ik ook de energie daarvan binnen en wordt het moeilijk voor mij om te bepalen welke energie bij wie hoort.
 • het is niet toegestaan om de foto van iemand anders mee te sturen. Let op: als de foto niet matcht met de aanvrager, voel ik dat meestal aan en zal ik de reading niet uitvoeren. In dat geval zal géén restitutie van het betaalde bedrag plaatsvinden. Wel krijg je eenmalig de kans om alsnog een andere foto aan te leveren.
 • na de reading wordt je door jou toegezonden foto vernietigd