Fotoreading € 15,00 

Een fotoreading wil zeggen dat ik je informatie geef aan de hand van een foto. Dat kan een foto van jezelf zijn of van een overleden dierbare. Maar ook van een dier, huis of zelfs een foto van een bepaalde situatie. De energie die van de foto afstraalt, kan ik “lezen” of invoelen. Daarbij krijg ik van alles door, zoals beelden en/of boodschappen. De informatie die ik binnenkrijg zet ik om in tekst, die ik je na het readen per e-mail toestuur. Met het resultaat van de reading krijg je meer inzicht in jezelf.

Let op: lees eerst hoe het werkt en de voorwaarden (zie onder)

Het is vooraf niet te zeggen hoeveel tekst ik je ga toesturen. Dat hangt helemaal af van de hoeveelheid informatie die ik zal ontvangen. De ene keer is dat een halve pagina en soms wordt het meer dan dat. Sommige mediums garanderen een hele pagina vol informatie. Als ik dat ook zou doen en ik krijg weinig door, zou ik aan bladvulling moeten gaan doen en dat vind ik niet eerlijk. Zodoende ontvang je van mij altijd de informatie waar het echt om draait. Niet meer en niet minder… Mijn reading is bovendien puur en origineel en dus zeer zeker géén computeruitdraai!

Wil je jouw foto door mij laten lezen? Dat kan voor € 15,00.

Hoe werkt het?

 1. Klik hier om naar de bestelpagina voor een fotoreading te gaan (Lees eerst de onderstaande voorwaarden voordat je bestelt!) 
 2. Klik vervolgens op “in winkelmand”
 3. Ga verder naar afrekenen
 4. Na je betaling met iDEAL (Nederland), Bancontact (België) of Sofort (enkele Europese landen) word je naar een formulier geleid. Op dit formulier word je gevraagd om nogmaals je naam en e-mailadres in te vullen (zodat ik later nog weet bij wie het formulier hoort), verder kun je onder andere aangeven over wie de fotoreading gaat.
 5. Vul het formulier in en voeg één duidelijke foto toe
 6. Verzend het formulier
 7. Na ontvangst daarvan zal ik – afhankelijk van de drukte – de uitkomst van de reading na maximaal veertien (14) dagen per e-mail naar je toesturen.
 8. Er kan altijd achteraf een vraag worden gesteld over de gemaakte fotoreading.

Voorwaarden:

 • Let op: het kan (maximaal) 14 dagen duren voordat je je fotoreading per e-mail ontvangt!
 • Een fotoreading kan alleen worden aangevraagd voor jezelf, een overleden familielid, of een dier. Let op: aanvragen voor een overleden persoon die de ex-partner was van de aanvrager, kunnen niet in behandeling worden genomen.
 • Het is niet toegestaan om via een fotoreading informatie te vragen over andere mensen, dus ook niet over je kinderen, tenzij zij jonger dan 13 zijn.
 • Indien toch een reading wordt aangevraagd voor een (overleden) persoon die buiten de hiervoor genoemde categorieën valt, behoudt Praktijk Wies Bakker zich het recht voor om de reading zonder bijkomende kosten af te handelen als een telefonisch consult.
 • de mee te sturen foto moet duidelijk zijn
 • de foto is bij voorkeur van een recente datum (tenzij het een reading van een overledene betreft).
 • het dient een foto te zijn in .jpg, .jpeg, of .png van maximaal 2 mb
 • bij personen of dieren zijn de ogen bij voorkeur goed zichtbaar
 • er mag maar één persoon of dier op de foto staan. Bij meerdere personen of dieren komt ook de energie daarvan binnen en wordt het moeilijk om te bepalen welke energie bij wie hoort.
 • het is niet toegestaan om de foto van iemand anders mee te sturen. Let op: als de foto niet matcht met de aanvrager, voel ik dat meestal aan en zal ik de reading niet uitvoeren. In dat geval zal géén restitutie van het betaalde bedrag plaatsvinden. Wel krijg je eenmalig de kans om alsnog een andere foto aan te leveren.
 • na de reading wordt je door jou toegezonden foto uit de systemen verwijderd.

Let op: lees eerst hoe het werkt en de voorwaarden (zie boven)