Afspraak healing

(scroll naar beneden om direct naar het afspraakformulier te gaan)

Als gediplomeerd paranormaal genezer en als medium kan ik je helpen bij een aantal uiteenlopende klachten. De term “paranormaal genezer” is een overkoepelend begrip voor een aantal behandelings-mogelijkheden. Daaronder vallen bijvoorbeeld magnetiseren en aura-/chakrahealing.

Door de healing die ik bij je uitvoer laat ik energie weer onbelemmerd doorstromen. Met andere woorden, door de reiniging (= het opruimen) van blokkades breng ik de energie in je lichaam weer in balans.  De spanning wordt daarmee afgevoerd, zodat je je fitter en ontspannen gaat voelen.

Aura-/chakrahealing

De aura is een veld van energie dat uit kleuren bestaat. Dit energieveld vormt een soort doorsnede van lichamelijke, emotionele en mentale gebieden.

In je lichaam bevindt zich in verticale richting een aantal chakra’s, die elk het centrum zijn van een bepaalde levensenergie. Deze chakra’s hebben invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Bij aandoeningen hiervan is de energiestroom niet goed verdeeld en soms zelfs helemaal geblokkeerd. Dit leidt in de meeste gevallen tot onbalans en minder weerstand.

Een kleine greep uit de klachten die ik kan behandelen: stress, verdriet, spanningen, (chronische) vermoeidheid, angsten, slaapproblemen, loskoppelen van zaken uit het verleden en meer. 

De healing c.q. reiniging gebeurt liggend op een behandelbank waarbij je je kleding aanhoudt. Bij het magnetiseren raak ik je lichaam niet aan. De healing duurt ca. 45 minuten, het tarief is € 65,00.

Soms is het nodig om een healing een aantal malen te herhalen. Dat gaat altijd in overleg, na de eerste behandeling. Hiervoor kan dan een strippenkaart worden aangeschaft, die geldt voor 5 healings. Het tarief hiervoor is € 250,00 wat een korting van in totaal € 75,00 betekent. Klik hier voor meer informatie.

Healings kunnen vooralsnog alleen plaatsvinden op de maandag-, woensdag– of vrijdagochtend.

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een healing (aura-chakra, magnetiseren).

Mogelijke betaalwijzen (er wordt te allen tijde een factuur verstrekt):

  • Tikkie, direct na de healing
  • Overschrijving per bank (binnen 8 dagen)
  • Contant (+ € 5,00 administratiekosten), alleen gepast, direct na de healing.

Na de ontvangst van je aanmelding krijg je z.s.m. een reactie met een voorstel voor een afspraak op de door jou gekozen ochtend.

Afspraakformulier voor een healing (€ 65)

Graag wil ik een afspraak voor een healing maken bij Praktijk Wies Bakker, Parkstraat 5, 5671 GD  Nuenen.

Lees de praktijkregels van Praktijk Wies Bakker.

Lees de privacyverklaring van Praktijk Wies Bakker.