Afspraak voor een healing (energetisch consult)

Pagina al eerder gelezen? Ga dan eventueel direct naar het afspraakformulier

Als gediplomeerd paranormaal genezer en als medium kan ik je tijdens een afspraak voor een healing helpen bij een aantal uiteenlopende klachten. De term “paranormaal genezer” is een overkoepelend begrip voor een aantal behandelings-mogelijkheden. Daaronder vallen bijvoorbeeld magnetiseren en aura-/chakrahealing.

Door de healing die ik bij je uitvoer in mijn praktijk in Nuenen laat ik energie weer onbelemmerd doorstromen. Met andere woorden, door de reiniging (= het opruimen) van blokkades breng ik de energie in je lichaam weer in balans.  De spanning wordt daarmee afgevoerd, zodat je je fitter en ontspannen gaat voelen.

afspraak voor een healing

Aura-/chakrahealing

De aura is een veld van energie dat uit kleuren bestaat. Dit energieveld vormt een soort doorsnede van lichamelijke, emotionele en mentale gebieden.

In je lichaam bevindt zich in verticale richting een aantal chakra’s, die elk het centrum zijn van een bepaalde levensenergie. Deze chakra’s hebben invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Bij aandoeningen hiervan is de energiestroom niet goed verdeeld en soms zelfs helemaal geblokkeerd. Dit leidt in de meeste gevallen tot onbalans en minder weerstand.

Een kleine greep uit de klachten die ik kan behandelen: stress, verdriet, spanningen, (chronische) vermoeidheid, angsten, slaapproblemen, loskoppelen van zaken uit het verleden en meer. 

De healing c.q. reiniging gebeurt liggend op een behandelbank waarbij je je kleding aanhoudt. Bij het magnetiseren raak ik je lichaam niet aan. De healing duurt ca. 45 minuten, het tarief is € 65,00.

Energetische healings kunnen alleen op afspraak plaatsvinden op de maandag-, woensdag– of vrijdagochtend. Mijn praktijkadres is: Parkstraat 5 (in Villa Blooom), 5671 GD Nuenen (bij Eindhoven).

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een energetische healing (aura-chakra, magnetiseren).
Mogelijke betaalwijzen (er wordt te allen tijde een factuur verstrekt):

  • Tikkie, direct na de healing
  • Overschrijving per bank (binnen 8 dagen)
  • Contant (+ € 5,00 administratiekosten), alleen gepast, direct na de healing.

Na de ontvangst van je aanmelding krijg je z.s.m. een reactie met een voorstel voor een afspraak op een door jou gekozen ochtend.

Afspraakformulier voor een energetisch consult (healing) (€ 65)

Graag wil ik een afspraak maken voor een energetisch consult (healing) bij Praktijk Wies Bakker, Parkstraat 5, 5671 GD Nuenen
Belangrijk: lees de praktijkregels van Praktijk Wies Bakker.
Lees de privacyverklaring van Praktijk Wies Bakker.