Afspraak kinderconsult (t/m 9 jaar)

Pagina al eerder gelezen? Ga dan eventueel direct naar het afspraakformulier

Er geldt een leeftijdsgrens omdat kinderen tot 8 à 9 jaar sterk spiritueel onderlegd zijn. Mede hierdoor zijn zij voor mij bij een kinderconsult heel goed te lezen. Onze maatschappij vraagt steeds meer van het kind, waardoor hij of zij steeds zwaarder belast wordt. Hierdoor kunnen er gedragsproblemen ontstaan.

Vertoont je kind vreemd gedrag zonder aanwijsbare oorzaak? Zou je willen weten waar dat aan kan liggen? Maak dan een afspraak voor een kinderconsult en laat het kind door mij lezen en een tekening maken. Lees eventueel mijn blog over het kinderconsult.

Uit deze combinatie kan ik vervolgens afleiden waar je kind al dan niet bewust in zijn of haar hoofd mee bezig is. Aan de hand van bepaalde signalen dring ik door tot de kern: over hoe je kind zich voelt in dagelijkse situaties, bijvoorbeeld thuis of op school.

Dit consult vindt altijd plaats in het bijzijn van de ouder(s).

Het consult duurt ca. 45 minuten. Het tarief is € 55,00.

Consulten kunnen alleen op afspraak plaatsvinden op de maandag-, woensdag– of vrijdagochtend. Let op: nu ook op de woensdagmiddag. Mijn praktijkadres is: Parkstraat 5 (in Villa Blooom), 5671 GD Nuenen (bij Eindhoven).

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een van de hiervoor genoemde dagdelen.

Mogelijke betaalwijzen (er wordt te allen tijde een factuur verstrekt):

  • Tikkie, direct na het consult
  • Overschrijving per bank (binnen 8 dagen)
  • Contant (+ € 5,00 administratiekosten), alleen gepast, direct na het consult

Na de ontvangst van je aanmelding krijg je z.s.m. een reactie met een voorstel voor een afspraak op een door jou gekozen dagdeel.

Afspraakformulier voor een kinderconsult 

Graag wil ik een afspraak maken voor een kinderconsult (incl. uitleg tekening) bij Praktijk Wies Bakker, Parkstraat 5, 5671 GD Nuenen
Belangrijk: lees de praktijkregels van Praktijk Wies Bakker.
Lees de privacyverklaring van Praktijk Wies Bakker.