Afspraak voor een combi reading en healing (90 minuten)

Pagina voor een combi reading en healing al eerder gelezen? Ga dan eventueel direct naar het afspraakformulier

Door de reading en healing met elkaar te combineren ontstaat een aaneensluitend consult van 90 minuten (anderhalf uur). Het tarief daarvoor is € 100,00. Naast dat dit je een voordeel oplevert van € 20,00 bespaar je hiermee ook tijd. Je hoeft immers maar één keer naar mijn praktijk te komen, in plaats van tweemaal voor een reading en healing apart.

Hoe werkt het?

Eerst lees ik jou tijdens de reading. Daarbij reik ik je tijdens het consult handvatten aan en geef ik je op jou afgestemde adviezen. Dit geeft jou nieuwe inzichten, waardoor je je meer bewust wordt van hoe je om moet gaan met jouw specifieke situatie.

Aansluitend volgt de ontspannende healing. Geblokkeerde energie komt vrij omdat ik die weer onbelemmerd laat doorstromen. Hiermee help ik de energie in jouw lichaam weer in balans te komen met je geest.

Als je meer wilt weten over de reading en/of healing apart, lees dan de informatie die vermeld staat bij de afspraak voor een reading en/of bij de afspraak voor een healing.

combi reading en healing

Het consult voor een combi reading en healing duurt ca. 90 minuten. Het tarief is € 100,00.

Consulten kunnen alleen op afspraak plaatsvinden op de maandag-, woensdag– of vrijdagochtend. Mijn praktijkadres is: Parkstraat 5 (in Villa Blooom), 5671 GD Nuenen (bij Eindhoven).

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor een van de hiervoor genoemde ochtenden.

Mogelijke betaalwijzen (er wordt te allen tijde een factuur verstrekt):

  • Tikkie, direct na het consult
  • Overschrijving per bank (binnen 8 dagen)
  • Contant (+ € 5,00 administratiekosten), alleen gepast, direct na het consult

Na de ontvangst van je aanmelding krijg je z.s.m. een reactie met een voorstel voor een afspraak op een door jou gekozen ochtend.

Afspraakformulier voor een combinatie van reading en healing

Graag wil ik een afspraak maken voor een combi-consult reading en healing bij Praktijk Wies Bakker, Parkstraat 5, 5671 GD Nuenen
Belangrijk: lees de praktijkregels van Praktijk Wies Bakker.
Lees de privacyverklaring van Praktijk Wies Bakker.