Als medium denk ik graag met je mee! Heb je bepaalde emotionele klachten? Weet je niet wat je in een bepaalde situatie moet doen en wil je mijn advies? Dan kan ik je als medium helpen met een persoonlijk consult in mijn praktik te Eindhoven, of een telefonisch of video-consult (reading) of een fotoreading. Kort gezegd houdt een reading in dat ik je nieuwe inzichten kan geven bij problemen op allerlei gebied, zoals stress, verdriet, conflicten of werk. Dit soort zaken beïnvloedt beslist jouw leven. Ik kan je handvatten en adviezen aanreiken, zodat je je normale leven weer kunt oppakken.

Bij Praktijk Wies Bakker worden samengevat drie soorten readings geboden:

  • een fotoreading
  • reading per telefoon (telefonisch consult)
  • een persoonlijk paranormaal consult
  • een video-consult

Fotoreading

Dit is een reading vanaf een foto. De reading wordt je per e-mail toegestuurd.

Reading per telefoon (telefonisch consult)

Dit is een reading per telefoon. Die oplossing is makkelijker voor jou en ook goedkoper. Je hoeft in dat geval namelijk niet naar mijn praktijk in Eindhoven te komen, wat je reiskosten en tijd bespaart. Bij een telefonisch consult via mijn 0909-nummer kies je zelf voor de duur van het gesprek.

Samengevat:

  • een reading zonder vaste gespreksduur via mijn telefoonnummer 0909-1113555 (€ 0,80 per minuut). Dit kan op dinsdagmorgen tussen 09:30 en 12:00 uur.

Een persoonlijke paranormaal consult

Persoonlijke consulten in de praktijk vinden plaats op afspraak. Inhoudelijk gaat het net als bij andere consulten, met dit verschil dat Wies Bakker bij een praktijkconsult werkelijk tegenover je zit. Een ander verschil is dat dit soort consulten contant mogen worden afgerekend, of per bankoverschrijving (eventueel Tikkie) mogen worden voldaan.

Een video-consult

Net als bij een telefonische reading kunnen bij een video-consult feiten naar voren komen die jouw leven in het algemeen betreffen, je werk of de liefde. Ook kan ik je adviezen geven over een loopbaankeuze, een verhuizing of familieproblemen. Of iets anders waarmee je in het dagelijkse leven wordt geconfronteerd en waarvoor je geen oplossing kunt vinden en een advies nodig hebt.

Een persoonlijk paranormaal consult (video-consult) bij Praktijk Wies Bakker kan alleen met betaling vooraf en duurt 30 minuten. Voorwaarde is wel dat de camera en microfoon van jouw PC, laptop of tablet goed werken. Doorgaans vindt het gesprek plaats via Google Meet.

Wil je meer informatie over een video-consult? Ga dan naar deze pagina.

Tot ziens bij Praktijk Wies Bakker!