De nadruk in mijn praktijk ligt op het mediumschap. Als medium denk ik graag met je mee! Heb je bepaalde emotionele klachten? Weet je niet wat je in een bepaalde situatie moet doen en wil je mijn advies? Dan kan ik je als medium helpen met een (foto-)reading. Kort gezegd houdt een reading in dat ik je nieuwe inzichten kan geven bij problemen op allerlei gebied, zoals stress, verdriet, conflicten of werk. Dit soort zaken beïnvloedt beslist jouw leven. Ik kan je handvatten en adviezen aanreiken, zodat je je normale leven weer kunt oppakken.

Omdat ik een gediplomeerd paranormaal genezer ben, voer ik ook therapeutische consulten uit, met name magnetiseren, acupressuur en aura-/chakrahealing.

Bij een therapeutisch consult wordt eerst tijdens een kort gesprek de klacht besproken. Daarna volgt de behandeling waarbij je gekleed op de behandeltafel ligt. Bij de behandeling houd ik mijn handen op minimaal 10 cm afstand boven je lichaam, terwijl ik strijkende bewegingen maak. Ik raak je lichaam daarbij niet aan. Het doel van de behandeling is om jouw energiebaan of aura energetisch te herstellen.

Indien nodig pas ik acupressuur toe. Dat is een techniek waarbij ik met mijn handen drukkende bewegingen maak op bepaalde punten, bijvoorbeeld bij spierknobbels. Bij acupressuur raak ik je wel aan, maar voordat ik dat doe, meld ik dat altijd even.

Maar, zoals gezegd, staat momenteel het geven van (foto-)readings op de voorgrond.

Je kunt dit vergelijken met mijn vroegere dienstverlening als Medium de Witte Duif®. Toen had ik meerdere mediamieke diensten via internet, zoals inderdaad (foto-)readings. Ik ging destijds ook naar mensen toe voor een consult. Dat is nu veranderd, want tegenwoordig geef ik alléén consulten in mijn praktijkruimte in Eindhoven, of een fotoreading via de mail.

Bij Praktijk Wies Bakker worden drie soorten readings geboden:

  • een fotoreading
  • reading per telefoon (telefonisch consult)
  • een persoonlijke reading (paranormaal consult)

Fotoreading

Dit is een reading vanaf een foto. De reading wordt je per e-mail toegestuurd.

Reading per telefoon (telefonisch consult)

Dit is een reading per telefoon. Die oplossing is makkelijker voor jou en ook goedkoper. Je hoeft in dat geval namelijk niet naar mijn praktijk in Eindhoven te komen, wat je reiskosten en tijd bespaart. Bovendien bel ik jóu, zodat je geen extra telefoonkosten hebt.

Bij een telefonisch consult kies je zelf voor de duur van het gesprek. Voor één of twee vragen is 20 minuten veelal voldoende. Als je echter een antwoord op meer dan twee vragen wilt hebben, kun je beter voor een gespreksduur van 30 of 45 minuten kiezen.

Samengevat zijn er drie mogelijkheden voor een telefonisch consult/reading:

een reading van 20 minuten, het tarief is totaal € 20 incl. btw (naar bestelpagina)
een reading van 30 minuten, het tarief is totaal € 30 incl. btw (naar bestelpagina)
een reading van 45 minuten, het tarief is totaal € 45 incl. btw (naar bestelpagina)

Een telefonisch consult/reading dient vooraf te worden voldaan. Je betaalt veilig met iDEAL (Nederland) of Mister Cash (België). Zodra je betaling is afgerond, word je naar een formulier geleid waarop je je naam, emailadres en telefoonnummer kunt achterlaten. Ook kun je op het formulier aangeven op welke dag(en) en tijd(en) je bij voorkeur wilt worden gebeld.

De gegevens die je verstrekt worden op deze website zeer vertrouwelijk behandeld. Je kunt dat zien aan het slotje in je browser, wat wil zeggen dat alle informatie via deze website versleuteld over het internet wordt verzonden.

Na ontvangst van het formulier bel ik je gegarandeerd op de tijd die jou schikt op je mobiele of vaste telefoon!

Een persoonlijke reading (paranormaal consult)

Hoewel ik je uitstekend per telefoon kan aanvoelen, geven veel mensen er toch de voorkeur aan om mij voor een persoonlijke reading in mijn praktijk te bezoeken. Net als bij een telefonische reading kunnen feiten naar voren komen die jouw leven in het algemeen betreffen, je werk of de liefde. Ook kan ik je adviezen geven over een loopbaankeuze, een verhuizing of familieproblemen. Of iets anders waarmee je in het dagelijkse leven wordt geconfronteerd en waarvoor je geen oplossing kunt vinden en een advies nodig hebt.

Een persoonlijke reading (paranormaal consult) bij Praktijk Wies Bakker in Eindhoven kan alleen op afspraak en duurt 50 minuten. Binnen de muren van mijn praktijkruimte zijn er geen storende invloeden aanwezig en kun je vrijuit praten over dat wat jou bezighoudt. Na afloop van de reading/het consult overhandig ik je mijn factuur met het verzoek die binnen 14 dagen per bankbetaling te voldoen.

Wil je een afspraak maken voor een persoonlijke reading? Vul dan het afspraakformulier op deze pagina in en verstuur het. Na ontvangst neem ik snel contact met je op om de afspraak vast te leggen.

Tot ziens in Praktijk Wies Bakker!