Als medium denk ik graag met je mee! Heb je bepaalde emotionele klachten? Weet je niet wat je in een bepaalde situatie moet doen en wil je mijn advies? Dan kan ik je als medium helpen met een persoonlijk consult in mijn praktijk te Eindhoven, of een telefonisch consult van 20 of 30 minuten. Kort gezegd houdt een reading in dat ik je nieuwe inzichten kan geven bij problemen op allerlei gebied, zoals stress, verdriet, conflicten of werk. Dit soort zaken beïnvloedt beslist jouw leven. Ik kan je handvatten en adviezen aanreiken, zodat je je normale leven weer kunt oppakken.

Bij Praktijk Wies Bakker worden samengevat twee soorten readings geboden:

  • reading per telefoon (telefonisch consult)
  • een persoonlijk paranormaal consult

Reading per telefoon (telefonisch consult)

Dit is een reading per telefoon. Die oplossing is makkelijker voor jou en ook goedkoper. Je hoeft in dat geval namelijk niet naar mijn praktijk in Eindhoven te komen, wat je reiskosten en tijd bespaart.

Een persoonlijke paranormaal consult

Persoonlijke consulten in de praktijk vinden plaats op afspraak. Inhoudelijk gaat het net als bij andere consulten, met dit verschil dat Wies Bakker bij een praktijkconsult werkelijk tegenover je zit. Een ander verschil is dat dit soort consulten contant mogen worden afgerekend, of per bankoverschrijving (eventueel Tikkie) mogen worden voldaan.

Tot ziens bij Praktijk Wies Bakker!