Als medium denk ik graag met je mee! Heb je bepaalde emotionele klachten? Weet je niet wat je in een bepaalde situatie moet doen en wil je mijn advies? Dan kan ik je als medium helpen met een persoonlijk consult in mijn praktijk te Nuenen, of een telefonisch consult van 20 of 30 minuten, of een videoconsult van 45 minuten. Ook kun je bij mij terecht voor een ontspannende energetische healing.

Kort gezegd houden mijn diensten in dat ik je nieuwe inzichten kan geven bij problemen op allerlei gebied, zoals stress, verdriet, conflicten of werk. Dit soort zaken beïnvloedt beslist jouw leven. Ik kan je handvatten en adviezen aanreiken, zodat je je normale leven weer kunt oppakken.

Reading per telefoon (telefonisch consult)

Dit is een reading per telefoon. Die oplossing is makkelijker voor jou en ook goedkoper. Je hoeft in dat geval namelijk niet naar mijn praktijk te komen, wat je reiskosten en tijd bespaart.

Reading per videoverbinding (videoconsult)

Dit is een reading per video. Het is dan net of je tegenover mij zit, zoals bij een fysiek consult (zie hierna).

Een persoonlijk paranormaal consult

Persoonlijke consulten in de praktijk vinden plaats op afspraak. Inhoudelijk gaat het net als bij andere consulten, met dit verschil dat ik bij een praktijkconsult werkelijk tegenover je zit. Een ander verschil is dat dit soort consulten contant mogen worden afgerekend, of per bankoverschrijving (eventueel Tikkie) mogen worden voldaan.

Een persoonlijk energetisch consult

Energetische consulten in de praktijk vinden plaats op afspraak. Terwijl je gekleed op de behandeltafel ligt, zal ik je energie zodanig corrigeren dat blokkades in de energiestromen verminderen of worden opgeheven. Daardoor stroomt de energie weer vrij door je lichaam en wordt de verstoorde balans hersteld. Je voelt je na zo’n behandeling weer fitter en ontspannen.

Tot ziens bij Praktijk Wies Bakker!