Als medium denk ik graag met je mee! Heb je bepaalde emotionele klachten? Weet je niet wat je in een bepaalde situatie moet doen en wil je mijn advies? Dan kan ik je als medium helpen met een persoonlijk video-consult (reading) of telefonisch consult (reading), of een fotoreading. Kort gezegd houdt een reading in dat ik je nieuwe inzichten kan geven bij problemen op allerlei gebied, zoals stress, verdriet, conflicten of werk. Dit soort zaken beïnvloedt beslist jouw leven. Ik kan je handvatten en adviezen aanreiken, zodat je je normale leven weer kunt oppakken.

Je kunt mijn mediumschap vergelijken met mijn vroegere dienstverlening als Medium de Witte Duif®. Toen had ik meerdere mediamieke diensten via internet, zoals inderdaad (foto-)readings. Ik ging destijds ook naar mensen toe voor een consult. Tegenwoordig is dat anders. Aanvankelijk gaf ik alleen consulten in mijn praktijkruimte in Eindhoven, op woensdagmorgen. Vanwege de coronacrisis geef ik in plaats daarvan video-consulten. Ook bied ik fotoreadings aan, die worden verstuurd met e-mail.

Bij Praktijk Wies Bakker worden samengevat drie soorten readings geboden:

  • een fotoreading
  • reading per telefoon (telefonisch consult)
  • een persoonlijk paranormaal consult (video-consult)

Fotoreading

Dit is een reading vanaf een foto. De reading wordt je per e-mail toegestuurd.

Reading per telefoon (telefonisch consult)

Dit is een reading per telefoon. Die oplossing is makkelijker voor jou en ook goedkoper. Je hoeft in dat geval namelijk niet naar mijn praktijk in Eindhoven te komen, wat je reiskosten en tijd bespaart. Bovendien bel ik jóu, zodat je geen extra telefoonkosten hebt.

Bij een telefonisch consult kies je zelf voor de duur van het gesprek. Voor één of twee vragen is 20 minuten veelal voldoende. Als je echter een antwoord op meer dan twee vragen wilt hebben, kun je beter voor een gespreksduur van 30 minuten kiezen.

Samengevat zijn er drie mogelijkheden voor een telefonisch consult/reading:

  • een reading van 20 minuten, het tarief is totaal € 20, vooraf te voldoen (naar bestelpagina)
  • een reading van 30 minuten, het tarief is totaal € 30, vooraf te voldoen (naar bestelpagina)
  • een reading zonder vaste gespreksduur via mijn telefoonnummer 0909-1113555 (€ 0,80 per minuut). Dit kan op dinsdag-, woensdag (tijdelijk) of vrijdagmorgen tussen 09:00 en 13:00 uur.

Een telefonisch consult/reading van 20 of 30 minuten dient vooraf te worden voldaan. Je betaalt veilig met iDEAL (Nederland) of Mister Cash (België). Zodra je betaling is afgerond, word je naar een formulier geleid waarop je je naam, emailadres en telefoonnummer kunt achterlaten. Ook kun je op het formulier aangeven op welke dag(en) en tijd(en) je bij voorkeur wilt worden gebeld.

De gegevens die je verstrekt worden op deze website zeer vertrouwelijk behandeld. Je kunt dat zien aan het slotje in je browser, wat wil zeggen dat alle informatie via deze website versleuteld over het internet wordt verzonden.

Na ontvangst van het formulier bel ik je gegarandeerd op de tijd die jou schikt op je mobiele of vaste telefoon!

Een persoonlijke paranormaal consult (video-consult)

Net als bij een telefonische reading kunnen bij een video-consult feiten naar voren komen die jouw leven in het algemeen betreffen, je werk of de liefde. Ook kan ik je adviezen geven over een loopbaankeuze, een verhuizing of familieproblemen. Of iets anders waarmee je in het dagelijkse leven wordt geconfronteerd en waarvoor je geen oplossing kunt vinden en een advies nodig hebt.

Een persoonlijk paranormaal consult (video-consult) bij Praktijk Wies Bakker kan alleen met betaling vooraf en duurt 50 minuten. Voorwaarde is wel dat de camera en microfoon van jouw PC, laptop, tablet of telefoon goed werken.

Wil je meer informatie over een video-consult? Ga dan naar deze pagina.

Tot ziens bij Praktijk Wies Bakker!