Iedereen wordt van nature met een paranormale gave geboren, maar de meeste mensen ontwikkelen het niet en doen er dus verder niets mee. Maar het leven dat achter mij ligt heeft ervoor gezorgd dat ik mijn gave beter leerde kennen en ontwikkelen. Het is juist mijn rugzak die ertoe heeft bijgedragen dat ik mijn gave heb mogen uitbreiden tot het medium zijn.

Het geven van readings is voor mij dan ook niet nieuw. Jarenlang ben ik als medium actief geweest onder de naam Medium de Witte Duif.

Maar wie ben ik nu eigenlijk? Ik ben Wies Bakker, getrouwd met Jan en ik heb drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Ben al jaren actief als medium. Na in Eindhoven mijn praktijk gevoerd te hebben, werd het tijd voor me om mijn vleugels naar elders uit te slaan. Daarbij viel, na een tip, mijn oog op villa Blooom in Nuenen. Vanaf juni 2023 is mijn praktijk daar gevestigd. Voor mij ook dichterbij omdat ik in Geldrop woon.

Naast dat ik een medium ben, ben ik gediplomeerd paranormaal genezer en magnetiseur. In mijn praktijk bied ik daarom ook healings (magnetiseren) aan. Buiten dit alles fiets en lees ik graag en dol ik ook zo nu en dan met de kleinkinderen.

Wie weet zie ik je eens in mijn praktijk. Je bent er van harte welkom.

Liefs, Wies Bakker