De eerste drie maanden van het jaar 2023 verliepen prima, maar na de maand maart kwamen er veranderingen. Het voelde voor mij toen als zeer onrustig. Ik zat niet echt lekker in mijn vel en mijn praktijk in Eindhoven begon me tegen te staan. Waarop ik spontaan besloot de huur daarvan te beëindigen. Mijn praktijkdagen woensdag en vrijdag kon ik gelukkig per direct opzeggen. Maar de maandag had ik er pas vanaf januari 2023 bij. Helaas zat ik daar contractueel nog tot en met augustus 2023 aan vast.

Spannend

Ik vond het een opwindende periode omdat ik bij het opzeggen van de huur alleen maar rekening met mijn eigen gevoelens had gehouden. Bij het nemen van deze stap was ik ervan overtuigd dat ik snel een andere praktijkruimte zou vinden. Maar toen het eenmaal zover was, moet ik eerlijk zeggen dat ik het best spannend vond. Al had ik wel de insteek dat het zou komen zoals het moest komen. En warempel: begin mei ben ik via een tip van mijn schoonzoon in contact gekomen met de verhuurder van het huidige pand in Nuenen. En wat was dat een fijne energie die er om de Villa Blooom heerste. Ik voelde meteen dat mijn praktijk daar veel beter tot z’n recht zou komen. Dus zoals je hebt kunnen lezen is de eerste helft van 2023 voor mij best onzeker, maar ook erg spannend geweest.

Indiaan

De terugblik op de tweede helft van 2023 toont dat alles qua energie heel anders ging verlopen. Toen ik in de villa begon ervaarde ik geen negativiteit in verband met de verhuizing van Eindhoven naar Nuenen. Mijn klanten wisten me meteen goed te vinden. Het liep op rolletjes. De consulten wisselden elkaar af tussen readings en healings, want deze laatste had ik weer toegevoegd aan mijn diensten. Er stond immers een behandeltafel in de ruimte die ik huurde dus waarom zou ik daar geen gebruik van maken? Ik heb tenslotte mijn diploma voor gediplomeerd paranormaal genezer. Ook kon ik in mijn nieuwe praktijkruimte mijn Indiaanse draagdoek kwijt. Deze draagdoek is speciaal voor mij in Suriname vervaardigd. Het symboliseert de kracht van mijn Indiaan, die bij me is als gids (lees dit blog daarover).

Corona

Inmiddels ben ik bij deze terugblik in september 2023 aangeland waar het plotseling in de privésfeer door ziekte van mijn man minder ging. Door dit alles sliep ik ook minder en was ik trager in mijn doen en laten. Dat leidde ertoe dat ik op straat struikelde en viel. Ik kwam op mijn toch al gehavende knieeën terecht met als gevolg een ernstige wond aan een van mijn knieeën. Daar bleek ik dus zeven weken mee zoet te zijn. En alsof het nog niet genoeg was kreeg ik corona, waardoor ik zelf even uit de running was.

Tekenen

Een maand later, in oktober, heb ik me zo diep in mijn hand gesneden dat het eigenlijk gehecht had moeten worden. In een weekend eind oktober kreeg ik van twee klanten te horen dat ze via de website geen afspraak meer konden maken voor een praktijkconsult. De formulieren daarvoor werkten niet meer. Toen pas viel bij mij het kwartje. Ik die mensen er altijd op attendeer dat ze tekenen mogen zien, had zelf die tekenen niet gezien. Mijn val op de knieeën, corona en daarna de diepe snee in mijn hand hadden er niet voor gezorgd dat ik een stapje terug had gedaan. Dus besloot ik om in november geen nieuwe afspraken meer in te plannen. Even een stapje op de plaats en ik moet zeggen dat dat zeer prettig was.

Nieuw begin

In december ben ik gewoon weer aan de slag gegaan en deze maand loopt nu op zijn einde. Wel heb ik ondertussen besloten om vanaf nu de videoconsulten helemaal te laten verdwijnen als dienst.

Rest me nog tot slot van deze bewogen terugblik op 2023 om je een hele fijne jaarwisseling toe te wensen en een goed begin voor 2024.

Liefs, Wies Bakker


Fotoverantwoording: WikiMedia Commons (David Revoy (Deevad – https://www.davidrevoy.com)