Laat hier een bericht achter over je ervaringen met Praktijk Wies Bakker. Voordat je bericht wordt geplaatst, wordt het gecontroleerd op spam. Daardoor kan er enige tijd zitten tussen schrijven en plaatsen, met name als je je bericht ‘s avonds of ‘s nachts opstelt.

 

Schrijf een nieuw gastenboekbericht

 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we dat beoordeeld hebben.
- We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
Hieronder zie je alles wat tot nu toe in mijn gastenboek is geplaatst.
 
94 berichten.
Jules schreef op 19 juli 2024 om 22:55
Snelle reactie op mijn mail, dat was fijn. Kon dezelfde middag nog terecht. Inhoudelijk viel het wat tegen, had meer diepgang verwacht.
Beheerdersreactie van: Wies Bakker
Normaal gesproken reageer ik niet op berichten in mijn gastenboek, maar daar maak ik nu een uitzondering op. Dat is omdat er naar mijn mening een scheef beeld dreigt te ontstaan. Je bericht lijkt namelijk een praktijkconsult weer te geven, terwijl je een telefonisch 10-minuten consult hebt aangevraagd. Met alle respect, een diepgaand gesprek opbouwen duurt wel langer dan 10 minuten. Dat ons gesprek uiteindelijk uitliep tot 30 minuten (en je daarvoor ook wenste te betalen) doet verder niet ter zake. Mijn insteek was een 10-minuten-consult. Dat is bedoeld voor het beantwoorden van korte vragen of het geven van snelle adviezen.
Jeroen schreef op 18 juli 2024 om 20:11
Wat een fijne wandeling was dat met Wies. Het voelt meteen vertrouwd en Wies kondigt aan geen blad voor de mond te nemen. Dat is ook zo, waardoor ze snel tot de kern komt. De wandeling had alle ruimte om rustig bij zaken stil te staan, ook om gewoon even te zitten, te genieten van de omgeving. Ik heb het als zeer waardevol ervaren en ging met een hoop extra food for thought weer naar huis. Wies is een warme, fijne vrouw. Dankjewel Wies!
Noa uit Eindhoven schreef op 29 mei 2024 om 10:48
Een eerste ervaring met healing. Een hele fijne ervaring. Wies w