Op het moment dat je een therapeutische afspraak (magnetiseren e.d.) met Praktijk Wies Bakker hebt gemaakt, wordt je gevraagd om het onderstaande formulier in te vullen. Nadat je dat hebt gedaan en op “verzenden” hebt geklikt, wordt het formulier per email aan Praktijk Wies Bakker verzonden.

Deze website heeft een beveiligingscertificaat, wat je kunt zien aan het slotje linksboven in je browser. Dit betekent dat al jouw gegevens versleuteld worden verzonden en dat niemand anders dan Wies Bakker de door jou ingevulde informatie kan zien.

Door het formulier op deze manier alvast in te vullen, wordt tijd bespaard tijdens de behandeling.

Wil je het formulier niet via deze website invullen, dan kun je dat alsnog handmatig bij de eerste behandeling doen. Dit gaat dan wel ten koste van je tijd.

Het formulier met jouw gegevens wordt per email verstuurd. Jouw informatie wordt niet opgeslagen in een internet-database. Praktijk Wies Bakker garandeert dat er online geen informatie over je te vinden zal zijn. Jouw gegevens worden veilig offline en op papier bij Praktijk Wies Bakker bewaard; zij zullen nooit worden verstrekt aan derden.

Intakeformulier therapeutische behandeling (* = verplicht invullen)

Lees de privacyverklaring van Praktijk Wies Bakker.