Laat hier een bericht achter over je ervaringen met Praktijk Wies Bakker:

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
- We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
Eerder geplaatste berichten:
 
65 berichten.
Anoniem heeft geschreven op 28 november 2022 om 20:05
Heel fijn en rustig telefonisch consult gehad. Begripvol en helder. Heel accuraat ook met gerichte informatie. Ik zou Wies absoluut aanraden.
Jacqueline heeft geschreven op 11 november 2022 om 18:53
Zojuist, dankzij de gave van Wies, middels een telefonische fotoreading een rechtstreeks gesprek met mijn overleden vader kunnen voeren en belangrijke vragen die ik nog had aan hem kunnen stellen. Zo bijzonder dat je zoiets mogelijk is en dat iemand - in dit geval Wies- zijn of haar gave wilt inzetten om je die kans te geven!. Werkelijk fantastisch! Hartelijk bedankt Wies! Ook zo fijn dat je gewoon de tijd voor mij hebt genomen. Ik heb nog nooit zoiets gedaan, maar het voelde gelijk allemaal super goed. Je stem klonk prettig en ik had gelijk het gevoel dat ik je ook echt kon vertrouwen en dat is bijzonder want ik ben van nature als het om dit soort zaken gaat best kritisch en op mijn hoede.
Ik kan Wies echter absoluut aanraden en ik ga mij zelf zeker nog een consult met haar kado geven als ik denk dat zij mij verder kan helpen en zie nu al uit naar een fijne lente wandeling met haar!
Alicia uit Eindhoven heeft geschreven op 12 oktober 2022 om 14:37
Dankzij Wies heb ik weer zin in het leven en voel ik me voor het eerst in een lange tijd weer gelukkig. Ongelofelijk hoeveel invloed een persoon op je kan hebben, ik ben je voor eeuwig dankbaar Wies!
Carin heeft geschreven op 29 september 2022 om 15:00
Wat een mooie dag vandaag, de zon schijnt en ik ga samen met Wies een wandeling maken door een mooi natuurgebied bij Heeze.
Het is een fijne wandeling, tijdens het wandelen praten we en geeft Wies antwoorden op mijn vragen, op een herkenbare en duidelijke manier.
Het is bijzonder om mee te maken, iemand die je niet kent en toch zoveel over je weet te vertellen, ze heeft me er zo mee geholpen.
De tijd is ook voorbij gevlogen.
Nu is het aan mij om wat is meegegeven vorm te geven.
Wies je bent een bijzonder mooie en lieve vrouw, en ik wil je bedanken voor alle hulp en wijze woorden!
Veel liefs Carin
Tanja heeft geschreven op 17 augustus 2022 om 13:38
Is mijn overleden dochter gelukkig, dat is de belangrijkste vraag in mijn leven. Onrust, wanhoop en verdriet overheersen. Ook na de fotoreading bleef deze onrust grotendeels aanwezig. Maar na telefoisch contact met Wies kwam er een soort van rust over me heen. Een gevoel wat ik eens niet probeer te rationaliseren maar dat er gewoon is en dat het FIJN is.
Anoniem heeft geschreven op 1 augustus 2022 om 13:11
Wat een mooie en prettige persoonlijke reading heb ik gehad in de praktijk. Bijzonder wat Wies me allemaal wist te vertellen over mij en mijn leven. En wat ze mij daarnaast heeft meegegeven. Met de concrete handvatten ben ik al aan de slag! Naast bewustwording ook een fijn steuntje in de rug!
Claudia Slof-de Boer uit Mijdrecht heeft geschreven op 26 juli 2022 om 21:35
Vandaag 26 juli 2022 kreeg ik.per post mijn aangevraagde fotoreading met bijenwastekening. Zo leuk dat de postzegels van de praktijk zijn. Die heb ik ook bewaard. Ik ken Wies al wat jaren en heb al vele keren een fotoreading gedaan en ook eens voor mijn vader met bijenwastekening die nog steeds onder zijn kussen ligt en de mijne nu ook bij mij. De readingen zijn altijd heel herkenbaar en mooi en ik groei met de jaren. Ik ben er altijd heel blij mee. Mijn dank is weer groot. Een echte aanrader.# Liefs van mij ♡
Martijn uit Driebergen heeft geschreven op 12 juni 2022 om 17:52
Wies heeft mijn partner en mij geholpen met een fotoreading van ons pas overleden konijn. Wij hebben al eerder een reading gedaan voor een overleden familielid echter was een huisdier voor ons nieuw.

Na het versturen van de foto per mail ontvingen wij vrij snel de reading. In de reading konden wij ons volledig vinden.

Vlak voor het overlijden was ons konijn aangevallen door zijn maatje en had darm problemen. Wies wist dit niet maar dit stond wel in de reading die zij aan ons terug gaf. Ook wist Wies te vertellen dat ons konijn van ons altijd een heel speciaal gevoel kreeg, dit was ook iets wat wij op voorhand niet hadden gedeeld.

Wij hebben hierdoor de afsluiting/ bevestiging gekregen die we nodig hadden.

Nogmaals Wies, enorm bedankt!
Anoniem heeft geschreven op 15 mei 2022 om 11:41
Een fotoreading laten doen over mijn vader. Zo herkenbaar. Geeft je ook weer bevestiging en herkenbaarheid.
Dank je wel
Inge uit Utrecht heeft geschreven op 28 april 2022 om 22:25
Beste Wies,

Bedankt voor de fotoreadings. Ze kloppen allemaal! Ik ben daar heel verrast door. Ik raadt je zeker aan bij anderen. Ook fijn dat ik nog een terugkoppeling kreeg van je over een overleden dierbare waarbij ik terug gereageerd had. Het heeft mij wat rust gegeven.
Vanessa uit Diepenbeek heeft geschreven op 28 april 2022 om 19:55
Wies heeft onlangs voor mij een persoonlijke reading gedaan via mail en ik kon mij er helemaal in terugvinden.. af en toe lees ik het nog eens opnieuw, zo krijg ik weer kracht .

Dank je wel Wies voor je duidelijke uitleg en tips..
Elise uit Eindhoven heeft geschreven op 15 april 2022 om 18:13
Fotoreading bij Wies:
Ik moest een paar minuten bijkomen van wat je mij hebt gestuurd. Je slaat de spijker recht op de kop!
Ik herken mezelf in elk woord wat je schrijft, terwijl jij mij nog nooit hebt ontmoet.
Dankjewel voor deze reading.
Leni uit Eindhoven heeft geschreven op 14 april 2022 om 07:42
Wat n mooie reading in de praktijk
Ze begint te praten en wat ze allemaal weet sta je versteld van zo uit het niets je hoeft niets te zeggen
En wat n lief persoon

Ik bedank wies voor deze mooie reading
Miriam uit Eindhoven heeft geschreven op 9 maart 2022 om 15:07
Een foto reading gevraagd omdat ik met een paar vragen bleef zitten. Omtrent het overlijden van smam Omdat er voor mij iets niet duidelijk was hebben we telefonisch contact gehad... Jeetje zo indrukwekkend, emotioneel en waar... Dank wel wies x
anoniem heeft geschreven op 12 februari 2022 om 10:53
Dankjewel Wies,
Je hebt me aangemoedigd en bevestigd in niet mis te verstane bewoordingen die ik nu nodig had. Mijn overleden man was zeer herkenbaar aanwezig in zijn liefdevolle ondersteuning en de adviezen die hij me via jou door kon geven. Alles 'in character' en loepzuiver.
Ik kom zeker terug.
Wies weet aards en spiritueel heel concreet te verbinden, de vertalingen van datgene wat 'bij haar binnen komt' zijn zeer bruikbaar omdat ze to the point zijn. Ze windt nergens doekjes om. Ze gaat in op details en kan ook grote lijnen mee uitzetten.
Nogmaals dank Wies
Jennifer heeft geschreven op 26 januari 2022 om 15:58
Een foto voor mijn overleden vader laten lezen door Wies. En wauw wat klopte dit precies. Ik heb meteen ook een foto van mezelf ingezonden!
Catharina heeft geschreven op 15 december 2021 om 16:35
Lieve Wies,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en adviezen. Ben daar heel blij mee!
Tamara uit Veldhoven heeft geschreven op 23 november 2021 om 11:07
Ik heb 2x een foto Reading aangevraagd bij Wies ik was positief verbaasd met de informatie, inzichten en antwoorden die ik kreeg.
Ik heb er veel aan gehad en het heeft me goed geholpen, ik beveel Wies zeker aan vind haar erg goed en ook een integer persoon.
Carine uit België heeft geschreven op 17 november 2021 om 21:51
Lieve Wies
Van harte dank voor de fotoreading waarin ik zoveel zaken over mezelf las die u absoluut niet kon weten maar die och zo waar zijn …
Bedankt voor het voorstel om geregeld een mailke te sturen om te laten weten hoe het met mij is want ik zat zo verschrikkelijk diep, de verwerking van het gedrag en omgang van mijn (ondertussen overleden) moeder met mij heeft mij enorm diep getroffen en bepaalde reeds meer dan 50 jaar mijn manier van leven, mijn ‘zijn’.
Ik was enorm verbaasd en aangenaam verrast dat u mij een paar keer hiervoor opbelde en telkens raad gaf, raad die ik ondertussen probeer toe te passen waardoor ik in een vrij korte periode me heel wat beter voel.
DANKJEWEL!!! U bent écht een superlieve dame, iemand met het hart op de juiste plaats!!!
Iedereen werkt om iets te verdienen, kan ook niet anders, maar u doet uw werk met hart en ziel, u neemt het zich ter harte, ... ben ik dankbaar dat ik ooit met u contact heb opgenomen!
Suzanne uit Heerle heeft geschreven op 30 oktober 2021 om 23:27
Dankzij een videocontent met Wies over mijn overleden vader heb ik los kunnen laten wat me al drie jaar energie kost. Ook wist ze dat ik nog iets moest afronden en ik wist zo snel niet wat, maar nu heb ik het rouwboeket voor mijn vaders kist in hars laten gieten. Het klopt dat ik dit uitstellen. Nog meer treffende dingen gehoord, zonder uitleg of kennis. Wies laat zelf heel veel horen, daarna volgt een gesprek of volgen vragen en antwoorden van mij. Het was voor de tweede keer raak en het geeft me veel goeds. Dank lieve Wies!!!!!
Panayiota Tsavaras uit Poortugaal heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 08:06
Wies heeft mij heel goed geholpen om het verdriet te kunnen verwerken van mijn hondje die ik al jong moest in laten slapen. Ik huilde veel en kon het maar geen plekje geven dat hij zo jong het leven op aarde moest verlaten. Ik hield mij vast aan zijn foto's. Ik had veel schuldgevoel over het in laten slapen. Ik zag steeds voor mij hoe hij me nog eventjes recht in mijn ogen keek voor het slapen. Wies zei mij dat hij in mijn hart zit heel dichtbij mij. Ik heb dat toen ook gevoeld. Een warm gevoel in mijn hart. Toen heb ik hem beetje bij beetje los kunnen laten. Elke keer als ik weer intens verdriet heb dan denk ik aan Wies woorden en zeg ik hardop "Hij zit in mijn hart dichterbij kan niet" En dan heb ik weer rust. Dankjewel lieve Wies
M. van Ooyen heeft geschreven op 8 oktober 2021 om 15:52
beste Wies,

Wat een fijn gesprek hebben we gehad. Je kon precies aangeven waar mijn probleem zat. Ga er direct mee aan de gang. Heel hartelijk dank voor je steun.

Lieve groet Monique
Chantal heeft geschreven op 6 september 2021 om 22:59
Ik had voor mezelf een fotoreading laten doen. Wies legde meteen de vinger op zere plek. Ook wist ze wat dingen te vertellen welke op dit moment spelen in mijn leven.

Ze heeft me tips gegeven hoe nu verder en wat zeker stof tot nadenken gaf. Hier ben ik dan ook mee aan de slag gegaan en hoop dat ik de juiste weg insla hiermee.
Mirjam uit Mussel heeft geschreven op 8 augustus 2021 om 08:19
Afgelopen week een foto reading gehad over mijn allerliefste overleden maatje Henk.
Voordat hij 9 jaar geleden in mijn leven kwam had hij al een heel leven gehad.
Eenzaam en ongelukkig.
Wies heeft dit bevestigd zonder ook maar enige kennis. Bijzonder maar deed ook pijn dit zo zwart op wit te lezen.
Ben blij dat de laatste jaren wel mooi en gelukkig waren.
Had nog veel langer mogen duren, had hem dit zo gegund.
Dank je wel Wies.
Desi uit Friesland heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 12:37
Een hele fijne en mooie fotoreading mogen ontvangen van Wies over mijn overleden dochter.

Er kloppen zoveel dingen die ze zonder voorkennis niet had kunnen weten!
Patricia Meeuwis uit Heesch heeft geschreven op 29 juli 2021 om 18:31
Vandaag en super fijne wandeling gehad met een hele lieve vrouw. Ze heeft me veel dingen duidelijk gemaakt en echt geholpen! Heel knap dat ze alles zo duidelijk aangaf en ik precies wist wat ze bedoelde!
Ik heb genoten! Bedankt Lieve Wies!
H.R. uit Leek heeft geschreven op 9 juni 2021 om 18:54
Voor mijzelf en voor 2 van mijn honden een foto reading gehad. Fantastisch wat Wies terug geeft. Wat ze zegt, steunt mij enorm.
Ratna uit VLAARDINGEN heeft geschreven op 21 mei 2021 om 17:18
Dit keer een fotoreading van mijn overleden moeder. Zoals bij mijn persoontje was de info, die Wies had gegeven over mijn moeder feilloos. Zo bijzonder, hoe Wies zonder enig voorkennis zoveel kon vertellen.
Het was een helder en uitgebreid verslag.
Zij heeft de spijker op de kop geslagen!
Dankje wel, Wies....jij verdient een 10 met een griffel!
Julian uit Oosterhout heeft geschreven op 21 mei 2021 om 08:28
Ik ben heel erg tevreden over het chatgesprak dat ik met Wies Bakker heb gehad. Ze wist direct door te dringen tot de kern van de kwestie en mij een goed advies te geven. Super!
Ratna uit VLAARDINGEN heeft geschreven op 13 mei 2021 om 13:38
Gisteren mijn fotoreading binnengekregen.
Zeer onder de indruk, hoe accuraat Wies mijn foto kon lezen....heel veel herkenning!
Wat ben jij ongelooflijk goed.
Tot in de details wist jij alles te benoemen!
Daar ga ik aan werken om weer helemaal bij mijzelf te kunnen komen.
Lieve Wies, ik dank je voor je specifieke waarnemingen, adviezen, inzichten en handvatten.
Ik blijf fan van je en ik laat mij weer verrassen bij de volgende fotoreading.
Liefs, Ratna
Jeannette Hazelhoff uit Oosterhout heeft geschreven op 7 mei 2021 om 14:29
Lieve Wies,

Het videoconsult met jou was fantastisch. Zo fijn om jou aan te horen, te luisteren en vooral te herkennen wat je zegt, zowel in mijzelf als in mijn naasten. Verhelderend en zelfinzicht! Dankjewel voor dit gesprek en jouw adviezen.
Wat een mooi mens ben je!

Liefs,
Jeannette
Stephanie Houthuijzen uit Middelburg heeft geschreven op 3 mei 2021 om 22:09
Lieve Wies,

Ik moet er nog steeds van bijkomen.
Ik ben compleet overrompeld en enorm verrast, naar jou geweldige telefonische reading!!
Jij hebt precies van a tot z mijn moeder omschreven met hoe zij is als persoon en hoe ze dacht aan bepaalde zaken.
Ik, mijn man, broer en zus zijn jou heel erg dankbaar hiervoor, want dit is nou net datgene wat ons dat stukje rust geeft. Het is echt heel erg wat onze ma is overkomen en wij wouden zo graag weten hoe onze ma hierover dacht en dankzij jou geweldige reading lieve Wies, weten wij dit nu dus ook. Ik/wij zijn jou ENORM dankbaar hiervoor!!! Alleen U wist mijn moeder GOED te omschrijven, echt ongelofelijk, ik ben nog steeds sprakeloos!! Dank u enorm lieve Wies!!!! Dikke knuffel vanuit Cland!!
Anoniem heeft geschreven op 29 april 2021 om 20:16
Vandaag mijn fotoreading ontvangen. Wauw zoveel herkenning en alles klopt. Ik moet mezelf niet meer op de tweede plek zetten, dit ga ik ook niet meer doen.
Rachel heeft geschreven op 19 april 2021 om 11:44
Beste Wies,

Bedankt voor de fotoreading!
Ik herken mezelf in alles wat je zegt..
Het helpt me weer verder.
Dank daarvoor!
Ook erg fijn dat je nog een vraag mag stellen.
Top!
Elise heeft geschreven op 12 april 2021 om 14:06
Lieve Wies,
Veel herkenbare info gaf je mij middels een fotoreading. Een spiegel die voorgehouden werd in liefde met een passend advies. Ook was er daarna nog ruimte voor een extra vraag ter verduidelijking. Ik heb zeker geen spijt van de reading en er veel aan gehad. Dank je wel !
Jan Wennekers uit Katwijk (NB) heeft geschreven op 25 maart 2021 om 16:33
Wies is zeer goed in de lezingen en beschrijving van de persoon of dier. Het klopt zo goed en je kunt jezelf ook ermee opbeuren in mindere goede tijden.
janneke uit Gemert heeft geschreven op 23 februari 2021 om 15:23
Lieve Wies, wat hebben wij weer een heerlijk telefoon gesprek gehad. Jij verteld mij precies waar het op staat. En sta direct weer met beide benen op de grond. Fijn wat jij elke keer weer voor mij kan doen. Meteen to the point en alles klopt weer als een bus.
Dank je wel weer lief mooi mens
Veel liefs
Tania heeft geschreven op 10 februari 2021 om 15:11
Wies heeft twee keer een fotoreading gedaan. Mijn overleden dierbare omschreef ze perfect en de boodschap die Wies mij kon brengen, was zeer geruststellend en ontroerde mij enorm.

Daarna heb ik voor mezelf een fotoreading gevraagd. Ik was stomverbaasd hoe goed Wies mij kon omschrijven en zelfs een nieuw kwaaltje kon benoemen, wat ik met niemand nog had gedeeld. Haar woorden en advies waren ook nu weer geruststellend. Puzzelstukjes vielen op zijn plaats.

Je hebt een bijzondere gave, Wies! Bedankt.
Miranda uit Venlo heeft geschreven op 27 januari 2021 om 15:09
Lieve Wies,
Hartelijk bedankt voor je mooie ontroerende en geruststellende reading. Alles wat je schreef was mijn oma ten voeten uit. Dankzij jou is voor mij het gemis, de pijn en het verdriet dragelijker geworden nu dat ik weet dat mijn oma, mijn allessie, tevreden en gelukkig is.
Liefs Miranda
lei uit rotterdam heeft geschreven op 28 december 2020 om 21:32
Voor een aantal zaken Wies gecontacteerd, oa een fotoreading voor mijn dochter. Erg gedetailleerd, nauwkeurig en een veel herkenning. Tevens tips en tools waarmee ik uit de voeten kan.
Jarenlang last gehad van negatieve beinvloeding van buitenaf (of hoe je zoiets ook noemt). Zogenaamde helpers vragen abnormaal veel geld en echt helpen ... ho maar. De meesten bakken er niks van.
Wies daartegenover is erg bescheiden geweest in haar uitspraken hierover, een eenvoudige reinigingsritueel die ik zelfstandig uit kan voeren en het resultaat...? Sinds dien voel ik me kip lekker, de rust in huis en in mezelf is erg voelbaar. Dankjewel WIes voor je zorg en eerlijkheid en de manier waarop je je werk uitvoert ..petje af. Met liefde en professionaliteit. Je bent er 1 uit duizenden.
Groeten, Lei