Laat hier een bericht achter over je ervaringen met Praktijk Wies Bakker:

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
- We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
Eerder geplaatste berichten:
 
22 berichten.
claudia slof uit mijdrecht heeft geschreven op 8 juni 2020 om 14:55:
Ik heb nu 2 readingen wat mezelf betreft gedaan en 1 van een overleden iemand en Wies is gewoon Wies met een heel bijzondere gave, dat ze heel sterk voelt en dingen door krijgt en zo scherp, dat je er versteld van staat, dat iemand waar je geen persoonlijk in levende lijve contact mee hebt, via een foto, je precies alles weet te schrijven en dat is mooi en een stukje groei verder in je leven en iets om heel dankbaar voor te zijn. Wow wees trots op deze bijzondere d gezegende gave. Dank je wel Wies <3
anoniem uit Den Haag heeft geschreven op 26 mei 2020 om 15:12:
Vandaag een fotoreading binnen gekregen van Wies. Ik vond t supergoed en heel herkenbaar. Echt precies hoe het is. Ben er blij mee, heel erg bedankt Wies.
Miranda uit Almere heeft geschreven op 25 mei 2020 om 19:42:
Van Wies 25-05-2020 mijn foto reading toegestuurd gekregen. Ik kan me hier super in vinden,en ben er ontzettend blij mee,maakt me zeker,blij en tevree. Lieve Wies dankjewel voor deze mooie reading,liefs van Miranda
Désirée uit Rosmalen heeft geschreven op 10 april 2020 om 15:38:
Dank je wel lieve Wies voor je fotoreading!
Zoveel raakvlakken in je reading,die mij het besef geven dat er werkelijk meer is tussen hemel en aarde.
Zo sta ik zelf ook in het leven,maar nu met de volle overtuiging.
De woorden bieden me troost♡
Warme groet en liefs Désirée
(anoniem) heeft geschreven op 3 maart 2020 om 15:14:
Hartelijk dank voor de fotoreading. Ik ben er de afgelopen dagen erg mee bezig geweest. Ik was ervan onder de indruk en het raakte me enorm.

Ik herken vrijwel alles, vooral het feit dat ik open lijk, vanwege het feit dat ik makkelijk praat, maar het nooit echt over mezelf en mijn diepste gevoelens heb. Ik wijt het aan mijn sterrenbeeld. Ik laat niet graag het achterste van mijn tong zien. Toch denken mensen altijd dat ik een heel open persoon ben.

Ook wat je schrijft over mijn relatie is treffend! Ik ben hier ook direct mee aan het werk gegaan, communiceren wat je wel en niet wilt, anders raak je jezelf kwijt.

Qua werk ben ik in november met een nieuwe baan begonnen en ben ik zoekende naar wat de next step daarin is. Een plan schrijven is een van mijn speerpunten, een goede voorbereiding dus, zoals je schrijft. Maar daar moet ik me echt toe zetten. Ook ben ik geen haantje de voorste als het gaat om jezelf op de borst kloppen hoe geweldig het is wat ik heb gedaan, maar dat hebben mensen me al vaker gezegd om dat toch te gaan doen. Be good and tell it. (steenbokken zijn daar niet zo van)
Yoshyro van dam heeft geschreven op 14 november 2019 om 10:38:
Lieve lieve wies
Wat ben ik je ongelovenlijk dankbaar voor de Reading van gister ik ben er nog ontdaan van
Hoe je mij en mijn overleden man beschreef en dat je echt uitspraken deed die ik ken van hem of mensen die hem goed kende zelfs de grapjes tussen mij en rob vertelde je ik ben zo ongelovenlijk blij dat ik dit moment heb gehad met mijn geliefde man ik weet wat me te wachten sta ik moet weer van mijn leven genieten dat wil rob ook missen zal ik altijd doen maar door wies heb ik wel het gevoel dat ik goed zit lieve lieve wies ik vond het een mooie fijne
Ervaring en jij bent een lieverd echt super bedankt
Groetjes yosh noah en esra
Linda heeft geschreven op 15 mei 2019 om 14:08:
Vanochtend bij Wies geweest voor een mediumisch consult. Het heeft me verbaasd hoe snel ze ziet waar knelpunten zitten, deze waren voor mij niet nieuw trouwens. Wat wel nieuw was, is dat zij er adviezen bij geeft die je kunnen helpen om verder te komen op een pad dat bij je past. Je kunt er uiteraard zoals ze ook zegt, zelf voor kiezen om deze adviezen op te volgen of niet. Ik ben er van overtuigd dat, als je dat wel probeert te doen, je uiteindelijk gelukkiger en evenwichtiger in het leven komt te staan, en dus beter gaat functioneren voor jezelf en je omgeving. Gewoon een heel fijn en warm en oprecht mens om mee te praten, met een echte gave!
Claudia heeft geschreven op 19 april 2019 om 12:34:
Net Wies gebeld en voor het eerst in mijn leven sta ik versteld hoe scherp ze is, hoe snel ze iets ziet en een reading kan doen. Ze hoort je niet eerst uit en rekt de tijd ook niet. Wat ik bij anderen tot nu toe wel heb meegemaakt (heb veel online in het verleden gehad). Voor het eerst ook eindelijk te horen gekregen wat mijn planningen zijn als zelfstandige. Dat hebben anderen voorheen ook nooit kunnen voorspellen en zeker niet zo in details zoals zij het net uitgelegd heeft. Ze zag precies wat ik wil gaan doen. Ook haar stemt klink puur en zuiver vanuit gevoel. Gewoon een mooi mens om te horen. Ik hou haar zeker in mijn achterhoofd voor een eventueel persoonlijk consult of telefonische reading.
J heeft geschreven op 6 februari 2019 om 15:33:
Lieve wies, vanmorgen heb ik een Reading van jou mogen ontvangen. Wat een oprecht en warm persoon ben jij. Door alleen maar in te voelen wist jij tot in de detail te vertellen waar ik in mag groeien. En heel fijn gesprek wat mij een zeer positieve energie gebracht heeft om weer verder door te pakken in mijn groei.
Dank je wel lieve wies. Zeker tot ziens.
Vanessa heeft geschreven op 6 februari 2019 om 12:39:
Vandaag bij Wies geweest en het heeft me heel veel goed gedaan. Veel inzichten gekregen waar ik zeker mee verder kan. Ik ga zeker nog een keer terug want Wies is een mooi mens met een hele bijzondere gave!
Birgit heeft geschreven op 30 januari 2019 om 14:06:
Vandaag een persoonlijk mediumisch consult van Wies gehad. Ik zou haar willen omschrijven als puur, authentiek maar vooral energiek heel krachtig.

Zij heeft mijn energiebanen hersteld wat ik ook meteen voelde en ze heeft mij punten van aandacht meegegeven om mijn energie ook heel te houden. Een heel prettig consult en ik zou zeker naar haar terug gaan als dat weer nodig is.
A.M. heeft geschreven op 18 december 2018 om 19:31:
Beste mevrouw Bakker,

Van de zomer ben ik bij u op consult geweest en u had toen voorspeld dat ons huis rond het eind van het jaar verkocht zou worden. Dat klopte als een bus! Sinds gisteren is het verkocht.Helaas wel tegen een veel lagere prijs dan wij gehoopt hadden, ook dat had u voorspeld!
Lean heeft geschreven op 12 oktober 2018 om 17:17:
Na een behandeling van wies op afstand is de erge pijn aan mijn rug weg die ik had ,eigenlijk al meteen de dag erna ,de dagen erna is de pijn ook weg gebleven ,ook meer rust in mijn lichaam en hoofd ,ik voel me een stuk beter en kan weer vooruit dankzij lieve wies?
Cora heeft geschreven op 26 mei 2018 om 14:54:
Hoi Wies,
Je hebt een goede foto reading gegeven over mijn dochter, met veel raakvlakken.
Dank je wel.
Mariska heeft geschreven op 22 februari 2018 om 21:54:
Wies heeft op afstand dmv een foto de huid van mijn zoon voor 90% weten te herstellen. (Waterwratten die er al maanden zaten)

Zijn huid herstelt en we zijn zeer tevreden over het resultaat maar vooral ook de attente en geïnteresseerde berichten van Wies.
Bedankt!
Lean heeft geschreven op 10 januari 2018 om 09:32:
Ik ken ik wies al een aantal jaartjes en gesproken via telefonische consulten,voor mij is wies een vrouw ,lief nuchter maar vooral eerlijk en oprecht.eigenlijk moeilijk uit te leggen voor mij wat haar hulp en luisterend oor doet met je.je moet het zelf ervaren,ik ben blij en dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen.en de juiste hulp en rust heb gekregen.
Groetjes lean kreutz
silvia heeft geschreven op 9 januari 2018 om 21:17:
Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter een telefoon reading gehad het ging over haar dochter en mijn kleindochter er zat ons bepaalde dingen niet lekker wies heeft mijn dochter dingen vertelt die ze niet kon weten en het klopte allemaal. Thnxs wies ik beveel iedereen jou aan
Audrey heeft geschreven op 2 januari 2018 om 09:12:
Ik ben vorig jaar bij wies op consult geweest. Het was een leerrijk en heerlijk nuchter moment. Ze heeft me inzichten gegeven die ikzelf nog niet gevonden had en fijne simpele handvaten gegeven om mee aan de slag te gaan. ?
Peter van der Ploeg heeft geschreven op 29 oktober 2017 om 16:21:
Ik had een 15 minuten consult gewonnen bij Praktijk Wies Bakker. Best veel besproken. Ook het een en ander over mijzelf ontdekt waar ikzelf niet bewust van was. Maar waar Wies Bakker mij heel duidelijk aangaf dat ik er aan moet gaan werken. Voorbeeld zijn mijn ogen Wies gaf aan dat er iets met mijn ogen was. Eerst was ik er niet van bewust. Maar een gegeven moment merkte Wies op dat ik last van hoofdpijn heb. Inderdaad daar heb ik erg veel last van. Vandaag naar de opticien geweest en inderdaad mijn brilglazen zijn niet goed. Ik kijk te veel door het leefgedeelte waardoor ik waarschijnlijk veel hoofdpijn krijg. De bril is nu opnieuw afgesteld en hoop dat het nu beter gaat. Zoniet dan zit er een fout in de glazen. Verder heb ik tips gekregen waar ik aan zal moeten werken om bepaalde klachten te voorkomen. Wies Bakker heel erg bedankt voor het 15 minuten consult en heel erg bedankt voor het fijne en verhelderende gesprek.

Fijn weekend Peter van der Ploeg
Samira heeft geschreven op 19 augustus 2017 om 13:50:
Ik heb vaker contact gehad met Wies. Zij is en blijft mijn favoriete medium. Helder, nuchter, eerlijk en ze zit er altijd goed bij met haar antwoorden. Een fijn mens! Absoluut de moeite waard om een consult te proberen.

Veel liefs en tot gauw Wies!
Joyce heeft geschreven op 22 juli 2017 om 11:19:
Wies, allereerst een mooie site is het geworden! Ik ben vorig jaar een aantal keren bij Wies in Eindhoven geweest. Ik zat behoorlijk knel, had veel verdriet in me. Ze heeft me een aantal keren behandeld, ik werd er enorm ontspannen van en kreeg meer zelfvertrouwen. Ze wist dingen te vertellen die niemand wist, bizar. Ik kan alleen maar aangeven dat Wies heel oprecht is, eerlijk, totaal niet zweverig, kortom een heerlijk persoon waar ik nog vaak aan terug denk. Heel veel succes Wies met je praktijk, maar ik weet zeker dat dit goed komt en dat je nog heel veel mensen mag helpen! Heel veel liefs Joyce❤❤❤
mon37ja heeft geschreven op 21 juli 2017 om 22:32:
Bij deze wil ik mij even voorstellen,
ik ken wies al vanaf 2009,
zoekende ,of iemand een foto kon lezen van mijn overleden moeder,
Nou alles kreeg dooor deze reading een plekje,het klopte allemaal exact wat zij beschreef.
Wies heeft mij door deze moeilijke periode heen geholpen.
Tevens heb ik met mijn zoon ,wies bezocht in Geldrop..
Zat met de handen iin het haar.
Wist er geen raad mee.uiteindelijk ,is het mede door haar advies dat hij zich nu zo ontwikkeld,dat hij ,van specialonderwijs,naar gewoon voorgezet onderwijs kon gaan,en nu havo doet,en erg succesvol nu havo 4.
Ook mij huis heeft zij gezuiverd.
Zij si samen met haar echtgenoot van alle markten thuis.
Welk probleem het ook is,zij is echt een aanrader.
Met haar gave,begeleidt zij ons al jaren.
en met een woord,fantastische