Loading...
Gastenboek2018-11-20T13:07:51+00:00

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
- We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
ย 
Eerder geplaatste berichten:
ย 
10 berichten.
Lean schreef op 12 oktober 2018 om 17:17:
Na een behandeling van wies op afstand is de erge pijn aan mijn rug weg die ik had ,eigenlijk al meteen de dag erna ,de dagen erna is de pijn ook weg gebleven ,ook meer rust in mijn lichaam en hoofd ,ik voel me een stuk beter en kan weer vooruit dankzij lieve wies๐Ÿ˜˜
Cora schreef op 26 mei 2018 om 14:54:
Hoi Wies,
Je hebt een goede foto reading gegeven over mijn dochter, met veel raakvlakken.
Dank je wel.
Mariska schreef op 22 februari 2018 om 21:54:
Wies heeft op afstand dmv een foto de huid van mijn zoon voor 90% weten te herstellen. (Waterwratten die er al maanden zaten)

Zijn huid herstelt en we zijn zeer tevreden over het resultaat maar vooral ook de attente en geรฏnteresseerde berichten van Wies.
Bedankt!
Lean schreef op 10 januari 2018 om 09:32:
Ik ken ik wies al een aantal jaartjes en gesproken via telefonische consulten,voor mij is wies een vrouw ,lief nuchter maar vooral eerlijk en oprecht.eigenlijk moeilijk uit te leggen voor mij wat haar hulp en luisterend oor doet met je.je moet het zelf ervaren,ik ben blij en dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen.en de juiste hulp en rust heb gekregen.
Groetjes lean kreutz
silvia schreef op 9 januari 2018 om 21:17:
Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter een telefoon reading gehad het ging over haar dochter en mijn kleindochter er zat ons bepaalde dingen niet lekker wies heeft mijn dochter dingen vertelt die ze niet kon weten en het klopte allemaal. Thnxs wies ik beveel iedereen jou aan
Audrey schreef op 2 januari 2018 om 09:12:
Ik ben vorig jaar bij wies op consult geweest. Het was een leerrijk en heerlijk nuchter moment. Ze heeft me inzichten gegeven die ikzelf nog niet gevonden had en fijne simpele handvaten gegeven om mee aan de slag te gaan. ?
Peter van der Ploeg schreef op 29 oktober 2017 om 16:21:
Ik had een 15 minuten consult gewonnen bij Praktijk Wies Bakker. Best veel besproken. Ook het een en ander over mijzelf ontdekt waar ikzelf niet bewust van was. Maar waar Wies Bakker mij heel duidelijk aangaf dat ik er aan moet gaan werken. Voorbeeld zijn mijn ogen Wies gaf aan dat er iets met mijn ogen was. Eerst was ik er niet van bewust. Maar een gegeven moment merkte Wies op dat ik last van hoofdpijn heb. Inderdaad daar heb ik erg veel last van. Vandaag naar de opticien geweest en inderdaad mijn brilglazen zijn niet goed. Ik kijk te veel door het leefgedeelte waardoor ik waarschijnlijk veel hoofdpijn krijg. De bril is nu opnieuw afgesteld en hoop dat het nu beter gaat. Zoniet dan zit er een fout in de glazen. Verder heb ik tips gekregen waar ik aan zal moeten werken om bepaalde klachten te voorkomen. Wies Bakker heel erg bedankt voor het 15 minuten consult en heel erg bedankt voor het fijne en verhelderende gesprek.

Fijn weekend Peter van der Ploeg
Samira schreef op 19 augustus 2017 om 13:50:
Ik heb vaker contact gehad met Wies. Zij is en blijft mijn favoriete medium. Helder, nuchter, eerlijk en ze zit er altijd goed bij met haar antwoorden. Een fijn mens! Absoluut de moeite waard om een consult te proberen.

Veel liefs en tot gauw Wies!
Joyce schreef op 22 juli 2017 om 11:19:
Wies, allereerst een mooie site is het geworden! Ik ben vorig jaar een aantal keren bij Wies in Eindhoven geweest. Ik zat behoorlijk knel, had veel verdriet in me. Ze heeft me een aantal keren behandeld, ik werd er enorm ontspannen van en kreeg meer zelfvertrouwen. Ze wist dingen te vertellen die niemand wist, bizar. Ik kan alleen maar aangeven dat Wies heel oprecht is, eerlijk, totaal niet zweverig, kortom een heerlijk persoon waar ik nog vaak aan terug denk. Heel veel succes Wies met je praktijk, maar ik weet zeker dat dit goed komt en dat je nog heel veel mensen mag helpen! Heel veel liefs Joyceโคโคโค
mon37ja schreef op 21 juli 2017 om 22:32:
Bij deze wil ik mij even voorstellen,
ik ken wies al vanaf 2009,
zoekende ,of iemand een foto kon lezen van mijn overleden moeder,
Nou alles kreeg dooor deze reading een plekje,het klopte allemaal exact wat zij beschreef.
Wies heeft mij door deze moeilijke periode heen geholpen.
Tevens heb ik met mijn zoon ,wies bezocht in Geldrop..
Zat met de handen iin het haar.
Wist er geen raad mee.uiteindelijk ,is het mede door haar advies dat hij zich nu zo ontwikkeld,dat hij ,van specialonderwijs,naar gewoon voorgezet onderwijs kon gaan,en nu havo doet,en erg succesvol nu havo 4.
Ook mij huis heeft zij gezuiverd.
Zij si samen met haar echtgenoot van alle markten thuis.
Welk probleem het ook is,zij is echt een aanrader.
Met haar gave,begeleidt zij ons al jaren.
en met een woord,fantastische
0