Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
- We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
ย 
Eerder geplaatste berichten:
ย 
16 berichten.
Linda schreef op 15 mei 2019 om 14:08:
Vanochtend bij Wies geweest voor een therapeutisch consult. Het heeft me verbaasd hoe snel ze ziet waar knelpunten zitten, deze waren voor mij niet nieuw trouwens. Wat wel nieuw was, is dat zij er adviezen bij geeft die je kunnen helpen om verder te komen op een pad dat bij je past. Je kunt er uiteraard zoals ze ook zegt, zelf voor kiezen om deze adviezen op te volgen of niet. Ik ben er van overtuigd dat, als je dat wel probeert te doen, je uiteindelijk gelukkiger en evenwichtiger in het leven komt te staan, en dus beter gaat functioneren voor jezelf en je omgeving. Gewoon een heel fijn en warm en oprecht mens om mee te praten, met een echte gave!
Claudia schreef op 19 april 2019 om 12:34:
Net Wies gebeld en voor het eerst in mijn leven sta ik versteld hoe scherp ze is, hoe snel ze iets ziet en een reading kan doen. Ze hoort je niet eerst uit en rekt de tijd ook niet. Wat ik bij anderen tot nu toe wel heb meegemaakt (heb veel online in het verleden gehad). Voor het eerst ook eindelijk te horen gekregen wat mijn planningen zijn als zelfstandige. Dat hebben anderen voorheen ook nooit kunnen voorspellen en zeker niet zo in details zoals zij het net uitgelegd heeft. Ze zag precies wat ik wil gaan doen. Ook haar stemt klink puur en zuiver vanuit gevoel. Gewoon een mooi mens om te horen. Ik hou haar zeker in mijn achterhoofd voor een eventueel persoonlijk consult of telefonische reading.
J schreef op 6 februari 2019 om 15:33:
Lieve wies, vanmorgen heb ik een Reading van jou mogen ontvangen. Wat een oprecht en warm persoon ben jij. Door alleen maar in te voelen wist jij tot in de detail te vertellen waar ik in mag groeien. En heel fijn gesprek wat mij een zeer positieve energie gebracht heeft om weer verder door te pakken in mijn groei.
Dank je wel lieve wies. Zeker tot ziens.
Vanessa schreef op 6 februari 2019 om 12:39:
Vandaag bij Wies geweest en het heeft me heel veel goed gedaan. Veel inzichten gekregen waar ik zeker mee verder kan. Ik ga zeker nog een keer terug want Wies is een mooi mens met een hele bijzondere gave!
Birgit schreef op 30 januari 2019 om 14:06:
Vandaag een persoonlijk therapeutisch consult van Wies gehad. Ik zou haar willen omschrijven als puur, authentiek maar vooral energiek heel krachtig.

Zij heeft mijn energiebanen hersteld wat ik ook meteen voelde en ze heeft mij punten van aandacht meegegeven om mijn energie ook heel te houden. Een heel prettig consult en ik zou zeker naar haar terug gaan als dat weer nodig is.
A.M. schreef op 18 december 2018 om 19:31:
Beste mevrouw Bakker,

Van de zomer ben ik bij u op consult geweest en u had toen voorspeld dat ons huis rond het eind van het jaar verkocht zou worden. Dat klopte als een bus! Sinds gisteren is het verkocht.Helaas wel tegen een veel lagere prijs dan wij gehoopt hadden, ook dat had u voorspeld!
Lean schreef op 12 oktober 2018 om 17:17:
Na een behandeling van wies op afstand is de erge pijn aan mijn rug weg die ik had ,eigenlijk al meteen de dag erna ,de dagen erna is de pijn ook weg gebleven ,ook meer rust in mijn lichaam en hoofd ,ik voel me een stuk beter en kan weer vooruit dankzij lieve wies?
Cora schreef op 26 mei 2018 om 14:54:
Hoi Wies,
Je hebt een goede foto reading gegeven over mijn dochter, met veel raakvlakken.
Dank je wel.
Mariska schreef op 22 februari 2018 om 21:54:
Wies heeft op afstand dmv een foto de huid van mijn zoon voor 90% weten te herstellen. (Waterwratten die er al maanden zaten)

Zijn huid herstelt en we zijn zeer tevreden over het resultaat maar vooral ook de attente en geรฏnteresseerde berichten van Wies.
Bedankt!
Lean schreef op 10 januari 2018 om 09:32:
Ik ken ik wies al een aantal jaartjes en gesproken via telefonische consulten,voor mij is wies een vrouw ,lief nuchter maar vooral eerlijk en oprecht.eigenlijk moeilijk uit te leggen voor mij wat haar hulp en luisterend oor doet met je.je moet het zelf ervaren,ik ben blij en dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen.en de juiste hulp en rust heb gekregen.
Groetjes lean kreutz
silvia schreef op 9 januari 2018 om 21:17:
Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter een telefoon reading gehad het ging over haar dochter en mijn kleindochter er zat ons bepaalde dingen niet lekker wies heeft mijn dochter dingen vertelt die ze niet kon weten en het klopte allemaal. Thnxs wies ik beveel iedereen jou aan
Audrey schreef op 2 januari 2018 om 09:12:
Ik ben vorig jaar bij wies op consult geweest. Het was een leerrijk en heerlijk nuchter moment. Ze heeft me inzichten gegeven die ikzelf nog niet gevonden had en fijne simpele handvaten gegeven om mee aan de slag te gaan. ?
Peter van der Ploeg schreef op 29 oktober 2017 om 16:21:
Ik had een 15 minuten consult gewonnen bij Praktijk Wies Bakker. Best veel besproken. Ook het een en ander over mijzelf ontdekt waar ikzelf niet bewust van was. Maar waar Wies Bakker mij heel duidelijk aangaf dat ik er aan moet gaan werken. Voorbeeld zijn mijn ogen Wies gaf aan dat er iets met mijn ogen was. Eerst was ik er niet van bewust. Maar een gegeven moment merkte Wies op dat ik last van hoofdpijn heb. Inderdaad daar heb ik erg veel last van. Vandaag naar de opticien geweest en inderdaad mijn brilglazen zijn niet goed. Ik kijk te veel door het leefgedeelte waardoor ik waarschijnlijk veel hoofdpijn krijg. De bril is nu opnieuw afgesteld en hoop dat het nu beter gaat. Zoniet dan zit er een fout in de glazen. Verder heb ik tips gekregen waar ik aan zal moeten werken om bepaalde klachten te voorkomen. Wies Bakker heel erg bedankt voor het 15 minuten consult en heel erg bedankt voor het fijne en verhelderende gesprek.

Fijn weekend Peter van der Ploeg
Samira schreef op 19 augustus 2017 om 13:50:
Ik heb vaker contact gehad met Wies. Zij is en blijft mijn favoriete medium. Helder, nuchter, eerlijk en ze zit er altijd goed bij met haar antwoorden. Een fijn mens! Absoluut de moeite waard om een consult te proberen.

Veel liefs en tot gauw Wies!
Joyce schreef op 22 juli 2017 om 11:19:
Wies, allereerst een mooie site is het geworden! Ik ben vorig jaar een aantal keren bij Wies in Eindhoven geweest. Ik zat behoorlijk knel, had veel verdriet in me. Ze heeft me een aantal keren behandeld, ik werd er enorm ontspannen van en kreeg meer zelfvertrouwen. Ze wist dingen te vertellen die niemand wist, bizar. Ik kan alleen maar aangeven dat Wies heel oprecht is, eerlijk, totaal niet zweverig, kortom een heerlijk persoon waar ik nog vaak aan terug denk. Heel veel succes Wies met je praktijk, maar ik weet zeker dat dit goed komt en dat je nog heel veel mensen mag helpen! Heel veel liefs Joyceโคโคโค
mon37ja schreef op 21 juli 2017 om 22:32:
Bij deze wil ik mij even voorstellen,
ik ken wies al vanaf 2009,
zoekende ,of iemand een foto kon lezen van mijn overleden moeder,
Nou alles kreeg dooor deze reading een plekje,het klopte allemaal exact wat zij beschreef.
Wies heeft mij door deze moeilijke periode heen geholpen.
Tevens heb ik met mijn zoon ,wies bezocht in Geldrop..
Zat met de handen iin het haar.
Wist er geen raad mee.uiteindelijk ,is het mede door haar advies dat hij zich nu zo ontwikkeld,dat hij ,van specialonderwijs,naar gewoon voorgezet onderwijs kon gaan,en nu havo doet,en erg succesvol nu havo 4.
Ook mij huis heeft zij gezuiverd.
Zij si samen met haar echtgenoot van alle markten thuis.
Welk probleem het ook is,zij is echt een aanrader.
Met haar gave,begeleidt zij ons al jaren.
en met een woord,fantastische