Laat hier een bericht achter over je ervaringen met Praktijk Wies Bakker:

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
- Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
- Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
- Je bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
- We behouden ons het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
Eerder geplaatste berichten:
 
78 berichten.
Sjon heeft geschreven op 31 mei 2023 om 17:16
Wies heeft de vragen die ik nog had na het overlijden van de liefde van mijn leven naar tevredenheid kunnen beantwoorden. Ik heb er veel aan en kan de laatste open eindjes nu afsluiten. Ook weet ik nu zeker dat mijn lief op mij wacht!
Els uit Eindhoven heeft geschreven op 11 mei 2023 om 14:44
Geweldig legt meteen de vinger op de zere plek!!
Do uit Eindhoven heeft geschreven op 11 mei 2023 om 13:10
Vandaag gewandeld met Wies. Alles wat ze mij vertelde raakte me diep. Ik heb een ontzettende fijne en waardevolle wandeling gehad en ben er rijker van geworden. Ontzettend lief mens en waardevol om mee te mogen wandelen. Een aanrader.
Coen uit Eindhoven heeft geschreven op 9 mei 2023 om 22:03
Afgelopen week ben ik met Wies wezen wandelen op de Strabrechtse Heide. Ze wond er geen doekjes om dat ik werk aan de winkel heb om mijn leven weer op de rit te krijgen. Met rake inzichten wist ze me te ontroeren en omdat ik het gesprek heb mogen opnemen kan ik het nu nog regelmatig terug luisteren. Nogmaals dank voor de fijne wandeling in een geweldige omgeving.
Nadia uit Bergeijk heeft geschreven op 26 april 2023 om 23:35
Vandaag had ik een heel belangrijk gesprek met mijn moeder via wies. Ze heeft me zo geholpen een open boek te sluiten dat me zo lang parten speelde. Ze ging zo goed om met mijn emoties en gaf me de informatie die ik nodig had. Ik zal haar aan iedereen aanbevelen.
Petra T. uit Waalre heeft geschreven op 20 maart 2023 om 08:50
Dank je wel wies dat je mijn kaarsje heb gebrand liefs petra
Diana uit Eindhoven heeft geschreven op 10 maart 2023 om 11:58
Vanmorgen een prettig gesprek gehad met Wies via een videoconsult. Wies is helder en duidelijk en heeft me verschillende mooie inzichten gegeven.
N. uit Eindhoven heeft geschreven op 6 maart 2023 om 21:10
Wies wist mij direct te omschrijven en te vertellen waar mijn knelpunten lagen. Ze heeft mij in veel opzichten de ogen doen openen. Daarnaast heeft ze mij prettige handvaten gegeven en laten inzien waar ik sta en aan kan werken. Bedankt voor de lieve woorden. Hopelijk tot snel!
W. S. uit Helmond heeft geschreven op 1 maart 2023 om 18:47
Lieve Wies, bedankt voor ons fijne telefonische consult van vanmiddag. Ik boekte een consult en diezelfde middag belde jij mij nog op. Ik was zo ontzettend blij en dankbaar dat jij mij precies kon vertellen waar het op sloeg. Veel bevestigingen, ik hoefde je niets te vertellen en jij wees mij alles aan. Ik kan je niet uitleggen wat dit voor mij betekende. Ik zal ook zeker iedereen jou aanraden, omdat het zo pakkend was. Geen gezeur, je verteld ook gewoon waar het op slaat en vooral wat ik moest weten en horen. Ik hoop je nog vaak te mogen spreken. Ik noem je een engel zonder vleugels. Dank je wel lieve Wies!
Peter heeft geschreven op 24 februari 2023 om 20:23
Vandaag met Wies een telefonisch consult gehad. Het was een fijn gesprek, waarin voor mij een aantal puzzelstukken meer op z'n plek vielen wat betreft mijn basis gezin. Wies weet daarbij verleden, heden en persoonlijkheid mooi te benoemen. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad. Bedankt Wies.
Ken heeft geschreven op 17 februari 2023 om 11:14
Wies heeft mijn moeder goed kunnen omschrijven en dingen verteld die ze niet kon weten. Ben er zeker door geholpen en zal over een tijdje nog een keer contact opnemen.
Bedankt
Daniela heeft geschreven op 16 februari 2023 om 03:19
Fijn en oprecht telefonisch consult gehad. Heeft mij zeker handvatten gegeven
Deveney heeft geschreven op 10 februari 2023 om 12:36
Zojuist een telefonisch consult met Wies gehad. Wat een mooi, begripvol en oprecht mens. Ongelooflijk wat voor verhelderende en accurate informatie ze over mij verschafte zonder mij te kennen. Ik sta er nog steeds versteld van. Uw gave is echt een zegening en ik ben u dankbaar dat u anderen daarmee helpt. Persoonlijk zit ik in een zware tijd. Hoewel ik door de negativiteit geen uitweg meer zag, gaf u me positief licht waardoor ik weer gemotiveerd ben. Hartelijk bedankt voor de wijze woorden, oprechte adviezen, prettig en verhelderend gesprek. Ik zal u zeker aanraden in mijn omgeving en waarschijnlijk tot de volgende Reading !
Dikke knuffel.
Anoniem heeft geschreven op 28 november 2022 om 20:05
Heel fijn en rustig telefonisch consult gehad. Begripvol en helder. Heel accuraat ook met gerichte informatie. Ik zou Wies absoluut aanraden.
Jacqueline heeft geschreven op 11 november 2022 om 18:53
Zojuist, dankzij de gave van Wies, middels een telefonische fotoreading een rechtstreeks gesprek met mijn overleden vader kunnen voeren en belangrijke vragen die ik nog had aan hem kunnen stellen. Zo bijzonder dat je zoiets mogelijk is en dat iemand - in dit geval Wies- zijn of haar gave wilt inzetten om je die kans te geven!. Werkelijk fantastisch! Hartelijk bedankt Wies! Ook zo fijn dat je gewoon de tijd voor mij hebt genomen. Ik heb nog nooit zoiets gedaan, maar het voelde gelijk allemaal super goed. Je stem klonk prettig en ik had gelijk het gevoel dat ik je ook echt kon vertrouwen en dat is bijzonder want ik ben van nature als het om dit soort zaken gaat best kritisch en op mijn hoede.
Ik kan Wies echter absoluut aanraden en ik ga mij zelf zeker nog een consult met haar kado geven als ik denk dat zij mij verder kan helpen en zie nu al uit naar een fijne lente wandeling met haar!
Alicia uit Eindhoven heeft geschreven op 12 oktober 2022 om 14:37
Dankzij Wies heb ik weer zin in het leven en voel ik me voor het eerst in een lange tijd weer gelukkig. Ongelofelijk hoeveel invloed een persoon op je kan hebben, ik ben je voor eeuwig dankbaar Wies!
Carin heeft geschreven op 29 september 2022 om 15:00
Wat een mooie dag vandaag, de zon schijnt en ik ga samen met Wies een wandeling maken door een mooi natuurgebied bij Heeze.
Het is een fijne wandeling, tijdens het wandelen praten we en geeft Wies antwoorden op mijn vragen, op een herkenbare en duidelijke manier.
Het is bijzonder om mee te maken, iemand die je niet kent en toch zoveel over je weet te vertellen, ze heeft me er zo mee geholpen.
De tijd is ook voorbij gevlogen.
Nu is het aan mij om wat is meegegeven vorm te geven.
Wies je bent een bijzonder mooie en lieve vrouw, en ik wil je bedanken voor alle hulp en wijze woorden!
Veel liefs Carin
Tanja heeft geschreven op 17 augustus 2022 om 13:38
Is mijn overleden dochter gelukkig, dat is de belangrijkste vraag in mijn leven. Onrust, wanhoop en verdriet overheersen. Ook na de fotoreading bleef deze onrust grotendeels aanwezig. Maar na telefoisch contact met Wies kwam er een soort van rust over me heen. Een gevoel wat ik eens niet probeer te rationaliseren maar dat er gewoon is en dat het FIJN is.
Anoniem heeft geschreven op 1 augustus 2022 om 13:11
Wat een mooie en prettige persoonlijke reading heb ik gehad in de praktijk. Bijzonder wat Wies me allemaal wist te vertellen over mij en mijn leven. En wat ze mij daarnaast heeft meegegeven. Met de concrete handvatten ben ik al aan de slag! Naast bewustwording ook een fijn steuntje in de rug!
Claudia Slof-de Boer uit Mijdrecht heeft geschreven op 26 juli 2022 om 21:35
Vandaag 26 juli 2022 kreeg ik.per post mijn aangevraagde fotoreading met bijenwastekening. Zo leuk dat de postzegels van de praktijk zijn. Die heb ik ook bewaard. Ik ken Wies al wat jaren en heb al vele keren een fotoreading gedaan en ook eens voor mijn vader met bijenwastekening die nog steeds onder zijn kussen ligt en de mijne nu ook bij mij. De readingen zijn altijd heel herkenbaar en mooi en ik groei met de jaren. Ik ben er altijd heel blij mee. Mijn dank is weer groot. Een echte aanrader.# Liefs van mij ♡
Martijn uit Driebergen heeft geschreven op 12 juni 2022 om 17:52
Wies heeft mijn partner en mij geholpen met een fotoreading van ons pas overleden konijn. Wij hebben al eerder een reading gedaan voor een overleden familielid echter was een huisdier voor ons nieuw.

Na het versturen van de foto per mail ontvingen wij vrij snel de reading. In de reading konden wij ons volledig vinden.

Vlak voor het overlijden was ons konijn aangevallen door zijn maatje en had darm problemen. Wies wist dit niet maar dit stond wel in de reading die zij aan ons terug gaf. Ook wist Wies te vertellen dat ons konijn van ons altijd een heel speciaal gevoel kreeg, dit was ook iets wat wij op voorhand niet hadden gedeeld.

Wij hebben hierdoor de afsluiting/ bevestiging gekregen die we nodig hadden.

Nogmaals Wies, enorm bedankt!
Anoniem heeft geschreven op 15 mei 2022 om 11:41
Een fotoreading laten doen over mijn vader. Zo herkenbaar. Geeft je ook weer bevestiging en herkenbaarheid.
Dank je wel
Inge uit Utrecht heeft geschreven op 28 april 2022 om 22:25
Beste Wies,

Bedankt voor de fotoreadings. Ze kloppen allemaal! Ik ben daar heel verrast door. Ik raadt je zeker aan bij anderen. Ook fijn dat ik nog een terugkoppeling kreeg van je over een overleden dierbare waarbij ik terug gereageerd had. Het heeft mij wat rust gegeven.
Vanessa uit Diepenbeek heeft geschreven op 28 april 2022 om 19:55
Wies heeft onlangs voor mij een persoonlijke reading gedaan via mail en ik kon mij er helemaal in terugvinden.. af en toe lees ik het nog eens opnieuw, zo krijg ik weer kracht .

Dank je wel Wies voor je duidelijke uitleg en tips..
Elise uit Eindhoven heeft geschreven op 15 april 2022 om 18:13
Fotoreading bij Wies:
Ik moest een paar minuten bijkomen van wat je mij hebt gestuurd. Je slaat de spijker recht op de kop!
Ik herken mezelf in elk woord wat je schrijft, terwijl jij mij nog nooit hebt ontmoet.
Dankjewel voor deze reading.
Leni uit Eindhoven heeft geschreven op 14 april 2022 om 07:42
Wat n mooie reading in de praktijk
Ze begint te praten en wat ze allemaal weet sta je versteld van zo uit het niets je hoeft niets te zeggen
En wat n lief persoon

Ik bedank wies voor deze mooie reading
Miriam uit Eindhoven heeft geschreven op 9 maart 2022 om 15:07
Een foto reading gevraagd omdat ik met een paar vragen bleef zitten. Omtrent het overlijden van smam Omdat er voor mij iets niet duidelijk was hebben we telefonisch contact gehad... Jeetje zo indrukwekkend, emotioneel en waar... Dank wel wies x
anoniem heeft geschreven op 12 februari 2022 om 10:53
Dankjewel Wies,
Je hebt me aangemoedigd en bevestigd in niet mis te verstane bewoordingen die ik nu nodig had. Mijn overleden man was zeer herkenbaar aanwezig in zijn liefdevolle ondersteuning en de adviezen die hij me via jou door kon geven. Alles 'in character' en loepzuiver.
Ik kom zeker terug.
Wies weet aards en spiritueel heel concreet te verbinden, de vertalingen van datgene wat 'bij haar binnen komt' zijn zeer bruikbaar omdat ze to the point zijn. Ze windt nergens doekjes om. Ze gaat in op details en kan ook grote lijnen mee uitzetten.
Nogmaals dank Wies
Jennifer heeft geschreven op 26 januari 2022 om 15:58
Een foto voor mijn overleden vader laten lezen door Wies. En wauw wat klopte dit precies. Ik heb meteen ook een foto van mezelf ingezonden!
Catharina heeft geschreven op 15 december 2021 om 16:35
Lieve Wies,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en adviezen. Ben daar heel blij mee!
Tamara uit Veldhoven heeft geschreven op 23 november 2021 om 11:07
Ik heb 2x een foto Reading aangevraagd bij Wies ik was positief verbaasd met de informatie, inzichten en antwoorden die ik kreeg.
Ik heb er veel aan gehad en het heeft me goed geholpen, ik beveel Wies zeker aan vind haar erg goed en ook een integer persoon.
Carine uit België heeft geschreven op 17 november 2021 om 21:51
Lieve Wies
Van harte dank voor de fotoreading waarin ik zoveel zaken over mezelf las die u absoluut niet kon weten maar die och zo waar zijn …
Bedankt voor het voorstel om geregeld een mailke te sturen om te laten weten hoe het met mij is want ik zat zo verschrikkelijk diep, de verwerking van het gedrag en omgang van mijn (ondertussen overleden) moeder met mij heeft mij enorm diep getroffen en bepaalde reeds meer dan 50 jaar mijn manier van leven, mijn ‘zijn’.
Ik was enorm verbaasd en aangenaam verrast dat u mij een paar keer hiervoor opbelde en telkens raad gaf, raad die ik ondertussen probeer toe te passen waardoor ik in een vrij korte periode me heel wat beter voel.
DANKJEWEL!!! U bent écht een superlieve dame, iemand met het hart op de juiste plaats!!!
Iedereen werkt om iets te verdienen, kan ook niet anders, maar u doet uw werk met hart en ziel, u neemt het zich ter harte, ... ben ik dankbaar dat ik ooit met u contact heb opgenomen!
Suzanne uit Heerle heeft geschreven op 30 oktober 2021 om 23:27
Dankzij een videocontent met Wies over mijn overleden vader heb ik los kunnen laten wat me al drie jaar energie kost. Ook wist ze dat ik nog iets moest afronden en ik wist zo snel niet wat, maar nu heb ik het rouwboeket voor mijn vaders kist in hars laten gieten. Het klopt dat ik dit uitstellen. Nog meer treffende dingen gehoord, zonder uitleg of kennis. Wies laat zelf heel veel horen, daarna volgt een gesprek of volgen vragen en antwoorden van mij. Het was voor de tweede keer raak en het geeft me veel goeds. Dank lieve Wies!!!!!
Panayiota Tsavaras uit Poortugaal heeft geschreven op 11 oktober 2021 om 08:06
Wies heeft mij heel goed geholpen om het verdriet te kunnen verwerken van mijn hondje die ik al jong moest in laten slapen. Ik huilde veel en kon het maar geen plekje geven dat hij zo jong het leven op aarde moest verlaten. Ik hield mij vast aan zijn foto's. Ik had veel schuldgevoel over het in laten slapen. Ik zag steeds voor mij hoe hij me nog eventjes recht in mijn ogen keek voor het slapen. Wies zei mij dat hij in mijn hart zit heel dichtbij mij. Ik heb dat toen ook gevoeld. Een warm gevoel in mijn hart. Toen heb ik hem beetje bij beetje los kunnen laten. Elke keer als ik weer intens verdriet heb dan denk ik aan Wies woorden en zeg ik hardop "Hij zit in mijn hart dichterbij kan niet" En dan heb ik weer rust. Dankjewel lieve Wies
M. van Ooyen heeft geschreven op 8 oktober 2021 om 15:52
beste Wies,

Wat een fijn gesprek hebben we gehad. Je kon precies aangeven waar mijn probleem zat. Ga er direct mee aan de gang. Heel hartelijk dank voor je steun.

Lieve groet Monique
Chantal heeft geschreven op 6 september 2021 om 22:59
Ik had voor mezelf een fotoreading laten doen. Wies legde meteen de vinger op zere plek. Ook wist ze wat dingen te vertellen welke op dit moment spelen in mijn leven.

Ze heeft me tips gegeven hoe nu verder en wat zeker stof tot nadenken gaf. Hier ben ik dan ook mee aan de slag gegaan en hoop dat ik de juiste weg insla hiermee.
Mirjam uit Mussel heeft geschreven op 8 augustus 2021 om 08:19
Afgelopen week een foto reading gehad over mijn allerliefste overleden maatje Henk.
Voordat hij 9 jaar geleden in mijn leven kwam had hij al een heel leven gehad.
Eenzaam en ongelukkig.
Wies heeft dit bevestigd zonder ook maar enige kennis. Bijzonder maar deed ook pijn dit zo zwart op wit te lezen.
Ben blij dat de laatste jaren wel mooi en gelukkig waren.
Had nog veel langer mogen duren, had hem dit zo gegund.
Dank je wel Wies.
Desi uit Friesland heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 12:37
Een hele fijne en mooie fotoreading mogen ontvangen van Wies over mijn overleden dochter.

Er kloppen zoveel dingen die ze zonder voorkennis niet had kunnen weten!
Patricia Meeuwis uit Heesch heeft geschreven op 29 juli 2021 om 18:31
Vandaag en super fijne wandeling gehad met een hele lieve vrouw. Ze heeft me veel dingen duidelijk gemaakt en echt geholpen! Heel knap dat ze alles zo duidelijk aangaf en ik precies wist wat ze bedoelde!
Ik heb genoten! Bedankt Lieve Wies!
H.R. uit Leek heeft geschreven op 9 juni 2021 om 18:54
Voor mijzelf en voor 2 van mijn honden een foto reading gehad. Fantastisch wat Wies terug geeft. Wat ze zegt, steunt mij enorm.