Lastig als het alweer een poos geleden is dat je een blog hebt geschreven, en dat de inspiratie nu ver te zoeken is. Nou, dat heb ik dus op dit moment. Waar moet ik het over hebben? Ik weet het gewoon even niet. Misschien moet ik wel vertellen dat ik vandaag naar de markt ben geweest tussen de consulten en readings door. Maar ja, wat heeft een ander aan die informatie?

Toverstokje

Of misschien moet ik het gewoon hebben over het feit dat ik het op dit moment ook even niet weet. Dat ik eigenlijk ook maar een gewoon mens ben. En daarmee soms ook mijn baaldagen heb. In een geval als dit denk ik vaak: “had ik maar een toverstokje waarmee ik mezelf inspiratie kon geven“. Zodat mij zomaar een onderwerp te binnen zou schieten. Of moet ik het erover hebben dat de praktijk weer open is? En dat ik de eerste consulten er alweer op heb zitten? Fijn om ook daar weer mijn ding te mogen doen. Of zal ik het hebben over mijn videoconsulten, die nog steeds goed worden ontvangen. En dan heb ik het nog niet eens over de telefonische consulten.

Twee vliegen

Ook komen er dagelijks veel fotoreadings binnen. Wel fijn dat mensen me steeds beter weten te vinden. Gewoon mijn ding mogen doen, en de terugkoppelingen wijzen uit dat men over het algemeen tevreden is over wat ik aanbied. Een enkeling daargelaten. Maar dat kan ook niet anders, want gezien de steeds maar toenemende drukte doet de mond tot mond reclame het heel goed. Straks beginnen de spirituele wandelingen weer, geweldig, een één-op-één consult in de natuur. Twee vliegen in één klap, je geeft anderen inzichten en je loopt tegelijkertijd je hoofd leeg en ontspant tijdens de wandeling.

Nu ik de tekst nog een keer teruglees, is het eigenlijk helemaal niet zo vreemd dat ik geen inspiratie heb voor een nieuw blog. Maar wacht eens even, onbewust is dit mijn nieuwe blog geworden! En heb ik zonder het te merken toch weer wat van me afgeschreven.

Liefs, Wies Bakker


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / maxxyustas