Een hele poos geleden bezocht een vrouw mij voor een consult. Ze had wat vragen en tevens wilde ze iets met me bespreken. Bij het weggaan vertelde ze nog dat het weekend na dit consult, het was dinsdag, haar dochter zou trouwen. Ik heb haar gefeliciteerd en een fijne dag gewenst. Waarna ze de praktijk verliet. Donderdags kreeg ik een mailtje van deze vrouw met de vraag of ik haar kon helpen. Haar dochters gezicht stond helemaal vol met kleine bultjes. En dat drukte een grote stempel op de aanstaande huwelijksdag. De vrouw vond het zo vervelend voor haar dochter dat ze mij om hulp vroeg.

Ik heb haar gezegd dat ik niets kon beloven maar dat ik wel een foto van haar dochter nodig had. En dat ik wilde dat zij op de hoogte werd gesteld van wat ik van plan was. Ik wilde namelijk een healing voor haar doen. Ik heb wel gezegd dat ik zeker geen garantie kon geven maar dat ik zou proberen of er hulp gegeven kon worden aan haar dochter. Die stond binnen een half uur voor de deur van mijn woonadres. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het er zeker best heftig uit vond zien. Zij zei: “als het maar voor de helft weggehaald kan worden, dan kan ik de rest proberen te camoufleren met een foundation.” Maar ik herhaalde dat ik geen garantie kon geven. Wat ik deed was een kaarsje gaan branden. Daarbij heb ik de foto in mijn hand genomen en behandeld met mijn gebeden en vragen om hulp. Nadien heb ik de foto onder mijn Mariabeeldje neergelegd. Ik heb heel de dag gezorgd dat er een kaarsje brandde bij het beeldje en de foto.

De volgende ochtend werd ik al voor half 8 gebeld door een superblije bruid. Wat bleek? Die ochtend was ze opgestaan zonder ook maar een bultje in haar gezicht. Een paar dagen na de bruiloft heb ik een mooie foto van het bruidspaar opgestuurd gekregen. Sommigen zullen nu denken dat de bultjes ook weggegaan zouden zijn zonder mijn healing, maar dat zullen we nooit zeker weten…

Liefs, Wies Bakker


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / boggy