Toen ik begon met mijn praktijk had ik een ruimer aanbod dan wat ik nu heb. Er zaten destijds immers nog het magnetiseren, acupressuur en ook zuiveringen bij. Er kwamen in het begin daarom ook mensen naar de praktijk die met een kwaaltje zaten, of pijn wilden laten bestrijden of voor zuiveringen. Op deze zuiveringen kom ik een volgende keer terug. Zoals gezegd vonden mensen mijn praktijk dus ook voor het magnetiseren en de acupressuur. Toch, op de één of andere manier, vond ik daar niet echt mijn voldoening in. Al was het wel fijn om te horen en te zien dat je weer een pijntje had kunnen verzachten, of een aura had kunnen sluiten.

Eyeopeners

Maar mijn hart lag toch bij het mediumschap. Zo vond ik het veel fijner om mensen voor een klein stukje een kijkje te geven in het hiernamaals. Dit klinkt voor sommigen raar in de oren. Maar als je specifiek iets door kunt geven wat een overledene kenmerkt en je ziet dan wat het met de nabestaanden doet, dat vond ik fijn. De nabestaanden rust kunnen geven in hun verdriet. Of mensen inzicht te geven over hun eigen doen en laten. Of als je eyeopeners mag geven zodat men verder kan met zijn of haar leven. Daar kon zelfs mijn diploma ‘acupressuur’ niet tegenop.

Zodoende was mijn besluit al snel gemaakt toen ik een keuze moest maken en het voor mij duidelijk was wat ik wilde. Ik wilde doorgaan en dan zonder magnetiseren en de acupressuur. En zo is het gekomen dat ik mij in mijn praktijk nu alleen nog maar bezighoud met hetgeen ik nu doe. Want dat is waar mijn hart ligt.

Liefs, Wies Bakker


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / Nikki24