Dit blog vind ik lastig om te schrijven. Vooral omdat de energie van een overleden vrouw heel sterk bij mij binnenkwam. Een paar weken geleden had ik afspraak met een man* voor een consult in mijn praktijk in Eindhoven. Hij ging tegenover mij zitten en gaf aan dat hij via mij graag contact wilde maken met zijn overleden vriendin. Hij liep al drie jaar met allerlei vragen die hij maar niet kon loslaten. Ik vroeg hem direct om vooraf geen informatie aan mij te geven, omdat ik puur wilde voelen en openstaan voor wat ik door zou krijgen.

Koosnaampjes

Ik begon te praten en uit wat ik aan de man doorgaf, bleek dat ik contact had met de energie van de overleden vrouw. Uit mijn woorden kwam duidelijk naar voren dat het hier om de vriendin van de man ging. Zij gaf aan zelf achter haar keuze te staan, maar ook dat er meerdere factoren waren waardoor zij tot deze keuze was gekomen. Ook speelde haar jeugd hierin mee. De vrouw vertelde via mij verschillende voor de man herkenbare dingen. Treffend was mijn woordkeuze, omdat ik bij het doorgeven van de boodschappen een zinsbouw gebruikte die zijn vriendin ook zou hebben gehanteerd. Ik noemde woorden die specifiek haar woorden waren. Ook de koosnaampjes naar de man toe vanuit haar kant waren precies die woordjes die zij ook gebruikte.

Afhankelijk

Voor de man werd het steeds ongemakkelijker, hij vond het best eng. Misschien is “eng” niet het juiste woord, maar moet ik zeggen “verbaasd”. Hij had niet verwacht dat dit mogelijk was. Ik zei hem wel dat dit niet altijd op deze manier gebeurde, omdat ik nu eenmaal afhankelijk ben van het wel of niet opvangen van de energie. Als de energie waarmee ik contact zoek niet meewerkt, kan ik ook niets doorgeven.

Boodschap

Ik vond het zeer prettig dat ik tijdens het consult zoveel aanwijzingen door mocht geven. Zeker omdat de man met de daad van zijn vriendin erg in zijn maag zat. Ze had immers zelf de keuze gemaakt om het aardse te verlaten. Hij was blij dat het niet aan hem lag, dat zij tot die fatale keuze was gekomen. Hij had zich steeds afgevraagd wat haar ertoe gebracht had. Nu begreep hij dat het helaas de omstandigheden waren die het voor haar moeilijk maakten om op het aardse te blijven.

Op het laatst had zij nog een belangrijke boodschap voor haar vriend. Hij mocht verder met zijn leven en ze hoopte dat hij zijn dromen waar zou maken. Waarop hij antwoordde dat hij daar zeker aan zou gaan werken. Hij was blij dat hij nu, na drie jaar, aan de afsluiting kon beginnen.

Liefs, Wies Bakker

  

*blog geplaatst met toestemming van cliënt


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / DreamLand_Media