Het sterrenbeeld Boogschutter valt in de periode 22 november tot 21 december. Dit is een eigengemaakte sterrenbeeld-analyse van Praktijk Wies Bakker/Wies Bakker.

Jaarhoroscoop 2024

Periode januari t/m maart 2024

Een langzame start in het nieuwe jaar. Toch is het ook een productief jaar. Er ligt een promotie in het verschiet. Wel zul je daarvoor moeten gaan reizen.

Periode april t/m juni 2024

Je staat deze periode op een T-splitsing. Je hebt moeite met het maken van een keuze. Misschien is het nu juist de tijd om alles nog eens goed af te wegen. Het kiezen van een middenweg zou hierin niet eens zoveel kwaad kunnen.

Periode juli t/m september 2024

Een opknapbeurt in de woning neemt meer tijd in beslag dan aanvankelijk gedacht. Toch mag het resultaat er zijn. Deze tijd zal een nieuwe periode in je leven voor je met zich mee brengen.

Periode oktober t/m december 2024

Een rustige periode ligt nu voor je. Het was een jaar wat je tot vele inzichten heeft gebracht. Je zult op een keerpunt belanden waarin je het allemaal weer aankunt. Er zullen nieuwe ontmoetingen op je pad komen, waaruit een lange relatie zal ontstaan.

Algemene kenmerken van de Boogschutter

Wat kan ik je vertellen over het sterrenbeeld Boogschutter? Degenen die onder dit sterrenbeeld geboren zijn, zijn meestal heel positieve mensen, die hebben een ijzersterke wilskracht en geven niet snel op. Hun positieve eigenschappen zijn dan ook, doorzetter, wilskracht, eerlijk, een eigen mening.

Maar daarentegen zijn hun negatieve eigenschappen dat ze soms kortzichtig zijn, niet zo geduldig in de omvang naar vreemden en soms warrig in het hoofd. Toch zijn het al met al een prettige personen. Heb je een Boogschutter als vriend dan heb je die voor het leven. Hij is namelijk niet snel van zijn stuk te brengen en hij houdt niet zo van veranderingen. De Boogschutter zal altijd proberen om hogerop te komen. Het is dan ook een harde werker en staat voor wat hij doet en zegt. Het is iemand die zijn antwoorden heel bewust kiest om daarmee aan te tonen dat hij weet waar hij over praat.

Rustig en stabiel

Een Boogschutter is graag met zijn gedachten alleen en zal niet snel zijn mening geven, maar zoals gezegd: als hij dat wel doet dan is dat overwogen. Een Boogschutter plant en onderzoekt het liefst alles van tevoren en dat maakt het soms dat anderen hem traag vinden. Soms moet men nogal wachten op een teken vanuit de Boogschutter. Maar laat je hem zijn gang gaan dan zal je versteld staan van wat er allemaal uit zo een Boogschutter kan komen.

Een Boogschutter heeft het liefst dat alles bij het oude blijft en houdt dus niet van veranderingen of verrassingen. Als er al veranderingen plaatsvinden, geef de Boogschutter dan de ruimte om er aan te wennen. Het leven met een Boogschutter zal rustig en stabiel verlopen. Zijn kleuren zijn de aardekleuren dus bruin, beige, groen.

De stenen die bij een Boogschutter passen zijn Agaat en Topaas. Het zijn beide stenen die beschermen en rust geven. Tevens geeft de Agaat zelfvertrouwen wat een Boogschutter zo nu en dan wel kan gebruiken. Tevens geeft een Topaas helderheid wat bij een Boogschutter ook van pas kan komen, zeker als hij met te veel gedachten bezig is. Zijn zwakke plekken zijn de heupen en de wervelkolom/rug.

Liefs, Wies Bakker


Alle sterrenbeelden (menu markeert ook het huidige):