Hoewel ik er niet van uitga, is het natuurlijk altijd mogelijk dat je spijt krijgt van jouw aankoop. Hoe in zo’n geval te handelen?

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen annuleren. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen. Aan het naar mij terugsturen van je bestelling is de voorwaarde verbonden dat je bestelling niet gebruikt mag zijn en zich nog in de originele verpakking dient te bevinden. Dus als je bijvoorbeeld de plastic sealing hebt verwijderd, neem ik je bestelling niet terug omdat je het artikel al kan hebben gebruikt.

Nadat ik jouw bestelling in goede staat terug heb ontvangen, zal ik de gehele aankoopsom, inclusief de eventueel berekende verzendkosten, aan je terugbetalen. Terugbetaling zal plaatsvinden op hetzelfde bankrekeningnummer als waarmee je in eerste instantie hebt betaald. Dit om eventuele fraude te voorkomen.

Indien je de bestelling onbeschadigd en in originele staat, ook wat betreft de verpakking (plastic sealing), aan mij retourneert, betaal ik je de verzendkosten die je daarvoor moet maken, ook in z’n geheel terug.

Tip: Als bij retourzending de verpakking onbeschadigd is, kun je de zending voor jou (en voor mij) kosteloos terugsturen door op de envelop “retour afzender” te schrijven.

Indien je besluit tot annulering en terugzending van jouw bestelling, dien je dat schriftelijk aan mij mede te delen. Je kunt dat het beste doen via het herroepingsformulier (klik hier).

Terugbetaling vindt in alle gevallen uiterlijk binnen 14 dagen na je annulering c.q. retourzending plaats.