Het jaar 2022 loopt op het einde. Het was voor mij een bewogen jaar. Gelukkig liep het privé heel goed en zakelijk gezien ook wel. Al was het wel zo dat bepaalde zakelijke dingen me opslokten. Mijn conclusie was dat ik een te groot dienstenpakket hanteerde voor wat mijn werk betrof. Zo had ik natuurlijk in de lente- en zomermaanden de spirituele wandelingen op donderdag en het telefonisch spreekuur op dinsdag. Verder op woensdag en vrijdag de consulten in de praktijk en de telefonische afspraken. En natuurlijk de fotoreadings.

Fotoreadings

En juist de fotoreadings gingen mij de das om doen. Ik deed meerdere fotoreadings in de week, dit alles buiten mijn andere diensten om. Dus vaak moest ik wisselen tussen meerdere energieën. En als je dan weinig pauze neemt en je alleen maar focust op dat wat er gedaan moet worden, dan gaat het je tegenstaan. Het zal wel de samenloop van de vele aanvragen zijn, alsmede het niet goed meer kunnen doseren van mijn werkzaamheden. Zelfs aan het schrijven van mijn blogs kwam ik niet meer toe. Laat staan aan ontspannen of bijtanken. Het steeds maar op “aan” staan. Ik heb wel eens tegen Jan (mijn man) gezegd: “ik weet nog bijna niet meer wat mijn eigen energie is”.

Energievreter

Toen ik dat ging beseffen wist ik dat ik een keuze moest maken. En ondanks dat de fotoreadings een grote bron van inkomsten waren, besloot ik toch die als eerste los te gaan laten. Want juist die waren mijn energievreter. Dan wilde ik ook van het spreekuur op de dinsdagochtend af, want als er eens een dag was waarin er maar weinig gebeld werd, dan was ik toch de tijd kwijt die er voor het spreekuur stond. Je kunt immers niet met andere dingen bezig zijn, terwijl je weet dat je gebeld kunt worden en dat men je op spiritueel gebied nodig gaat hebben. Want ook dan zul je op een ander energieniveau moeten gaan zitten.

Leukste werk

Maar als het wel druk was, ook dan schipperde ik tussen de verschillende energieën. Te vaak en te veel. Dus 2023 gaat voor mij een iets overzichtelijker jaar worden. Ik ga weliswaar vanaf 1 januari mijn praktijkruimte driemaal in de week huren: op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend. Ik kan daarbij zelf bepalen of ik vier, drie of twee consulten inplan op een ochtend. Ook de telefonische afspraken kan ik zelf in gaan plannen. Ik heb de drukte op die manier zelf een beetje in de hand. Maar ik wil zeker niet klagen, want ik vind mijn werk nog steeds het leukste dat er is. Gelukkig moet ik bekennen dat ik ook maar een mens ben en ook ik zal mijn tijd moeten doseren met wat haalbaar is. En ik mag inmiddels wel constateren dat de mond-tot-mondreclame zeker heel goed zijn werk heeft gedaan.

Positief 2023

Bedankt voor al het vertrouwen dat ik heb gekregen in de afgelopen jaren en wat ik hopelijk nog ga krijgen in de toekomst. Op naar een heel fijn leerzaam en verhelderend nieuw jaar. Dat 2023 voor iedereen een jaar mag worden waarop wij allemaal heel positief terug gaan kijken. Hopelijk tot ziens in het jaar 2023…

Liefs, Wies Bakker

  


Fotoverantwoording: © Can Stock Photo / badmanproduction